Bruidsfotografie in Wijk bij Duurstede met Januska en David

Vandaag is de grote dag van Januska en David. Dit leuke stel uit Utrecht ga ik vandaag de bruidsfotografie in Wijk bij Duurstede van doen. Het is prachtig weer vandaag dus vandaag weer een leuke bruiloft voor de boeg.

Ik ben begonnen bij Januska met het aankleden waarbij ze hulp had van zus en vriendin. Rond de middag kwam David om zijn aanstaande op te halen. We zijn naar het dorp Wijk bij Duurstede gereden waar in het kasteel de dag verder zou plaatsvinden. Maar voor de ceremonie begon zijn we eerst de bruidsfotografie rond Kasteel Duurstede gaan doen. 

Na een leuke trouwreportage rond het kasteel en ook in het dorp Wijk bij Duurstede hebben we lekker geluncht in de natuur. Daarna zijn we naar het kasteel terug gereden waar de gasten op ons stonden te wachten en we buiten de ceremonie hebben kunnen doen. Echt super dat het zo lekker weer was en we buiten alles konden laten plaatsvinden. Daardoor had ik ook veel ruimte om rond te lopen en onzichtbaar te zijn :)

Met de hele groep zijn we vervolgens naar het centrum van Wijk bij Duurstede gelopen waar in de kerk de kerkelijke ceremonie plaat vond. Echt een indrukwekkende kerk en leuke ceremonie. Toen we buiten kwamen stond er een ijscoman klaar die voor verkoeling zorgde. Aansluitend werd de taart aangesneden in het kasteel en hebben we ook groepsfoto’s gemaakt waarna we met z’n alle gegeten hebben. Rond 20.30 is iedereen naar de  toren gegaan voor het feest. Het begon wat rustig maar werd een groot feest. Rond 1.00 uur zat het er voor mij weer op en ben ik voldaan naar huis gereden.

Januska en David, heel veel geluk samen!

stefan+segers.png

Ga je binnenkort ook trouwen? Neem dan contact met mij op en kom een langs voor een kop koffie. Ik ben erg benieuwd naar jullie wensen.

Stefan Segers

Sinds 2008 werkzaam als fotograaf met als specialiteit portretten, families, kinderen en bruiloften.