Trouwfotografie Paviljoen de Witte in Scheveningen met Janet en Yu

Niets is leuker dat je lekker weer hebt op je trouwdag. Vandaag was weer zo'n dag en Janet en yu gaan trouwen. De ceremonie in het stadhuis van Leidschendam en het feest in Paviljoen de Witte in Scheveningen. Voor de trouwfotografie zijn we naar het park Vreugd en Rust in Voorburg.

Als vroeg ben ik naar de ouder van Yu gereden in Zoetermeer waar hij zich ging aankleden. Nadat Yu klaar was ben ik naar Voorburg gereden waar Janet bij haar ouders in de make-up werd gezet. Eenmaal aangekomen kwam ik in een klein schattig huisje met heel familie en vrienden. Het was lekker druk en er was niet heel veel ruimte om te fotograferen.

Toen Yu aankwam kreeg hij eerst de "door-games". Dit is een Chinese traditie waarbij de bruidegom eerst wat spelletjes moet doen voor hij zijn aanstaande vrouw mag ophalen. Bij 1 van deze spellen moest Yu kiezen uit verschillende smaken van de liefde. Hij koos voor heet en kreeg een hapje zelfgemaakte sambal. Deze sambal was zo heet op de lege maag gevallen dat Yu helemaal wit weg trok en bijna flauw viel. Het was even schrikken maar hij heeft de games overleefd en mocht naar boven voor de first look!

Bij de Chinezen is het gebruikelijk ook een thee ceremonie te doen tijden bruiloften. Ook hier werd dit heel mooi gedaan. Aansluitend zijn we met z'n alle naar het oude stadhuis van Leidschendam gereden voor de gemeentelijke huwelijksceremonie.

Het oude stadhuis van Leidschendam is echt prachtig en heeft super mooi licht waardoor je echt mooie foto's kan maken. Ik kom er daarom ook erg graag om te fotograferen. Na de ceremonie hebben we nog wat groepsfoto's gemaakt op de trap en in de schaduw.

Toen iedereen op de foto stond ben ik met het bruidspaar op pad gegaan voor de trouwfotografie in Voorburg bij Vreugd en Rust. Dit mooie park is perfect om te fotograferen. Je hebt hier open veld maar ook voldoende schaduw van de oude bomen.

Het volgende onderdeel was de kerkelijke ceremonie in Zoetermeer. Deze verstopt kerk in de wijk Rokkeveen was erg toegankelijk en niet in een traditionele kerk zoals je gewend bent. De laatste rit die we gingen maken was naar Paviljoen de Witte in Scheveningen waar het diner en feest zou plaatsvinden. Wat heel leuk was, was dat deze dag ook het Scheveningse vuurwerk festival was, waardoor we na het eten een top uitzicht hadden op het prachtige vuurwerk.

Het feest was inmiddels begonnen met De Vriendelijk DJ. Hij kreeg de dansvloer van begin tot het eind vol en mixte echt super! De sfeer was super goed waardoor dit een echt knalfeest werd. Een perfecte afsluiter van de dag. Vol energie ben ik weer naar huis gereden met een voldaan gevoel.

Dank je wel Janet en Yu dat ik jullie prachtige dag mocht vastleggen.


bruidsfotograaf Stefan Segers

Hebben jullie ook een spetterend feest in de planning? Kom dan een keer langs op de koffie. ik Ik ben erg benieuwd naar jullie trouwdag en wat voor feest jullie willen organiseren. Uiteraard is bellen ook mogelijk op telefoon 065-3338796.

Stefan Segers

Sinds 2008 werkzaam als fotograaf met als specialiteit portretten, families, kinderen en bruiloften.