marriage-168831_1280.jpg

Bruidsfotograaf in de regio Zoetermeer

Stefan Segers is een bruidsfotograaf in Zoetermeer. Hij is zeer goed bekend in de omgeving en kent de meeste locaties. Dit maakt hem zeer geschikt als bruidsfotograaf in Zoetermeer. Hij weet als geen ander hoe de lichtinval van de locaties is, vanaf welke plaats de mooiste foto’s te maken zijn en waar de mooiste plekjes zijn. Een fotograaf die precies weet wat hij kan verwachten en wat hij wil bereiken. Zo krijgt u de mooiste foto’s van uw mooiste dag. Een blijvende herinnering aan uw bruiloft die u ook jaren later nog met veel plezier zult bekijken.

Sfeer overbrengen

U heeft ongetwijfeld uw eigen ideeën over de stijl van de foto’s en de sfeer die u wilt vastleggen. Voorafgaand aan uw bruiloft spreken we dan ook een paar keer af om uw wensen in kaart te brengen en de locaties te bespreken. Het is gebruikelijk om voor of na de ceremonie een aantal foto’s te maken van het bruidspaar. Dit kan bij de locatie of daar vlak in de buurt. Stefan Segers Fotografie kan u hier ook bij adviseren. Of u nu een romantische, bohemian of moderne stijl ambieert, Stefan Segers is uw bruidsfotograaf in Zoetermeer.

Vrijblijvend gesprek

Een persoonlijke klik met het bruidspaar is voor ons belangrijk. We maken dan ook graag een afspraak voor een persoonlijk vrijblijvend gesprek om uw wensen door te spreken en waarin Stefan zijn werk en visie kan tonen. Heeft u interesse? Neem dan contact met hem op om een afspraak in te plannen.