bride-1867228_1280.jpg

Bruidsfotografie in Den Haag

Trouwshoot.nl is de fotograaf met een passie voor bruidsfotografie in Den Haag. Wilt u een mooie reportage laten maken van uw trouwdag en daar een waardevolle herinnering aan over houden? Dan is Stefan Segers uw fotograaf.

Van begin tot eind een fotograaf

Bij bruidsfotografie in Den Haag kunt u zelf bepalen voor welke onderdelen u een fotograaf wilt inzetten. Dit gaat helemaal in overleg met het bruidspaar en is afhankelijk van hoe u zelf uw bruiloft heeft ingedeeld. Een reportage met de ceremonie en receptie en misschien het begin van het feest met de openingsdans? Of de hele dag inclusief foto’s van het ophalen en die eerste blik om elkaar in trouwkleding te zien. Het is allemaal mogelijk. In de loop van de dag plannen we een moment voor een fotoshoot met het bruidspaar. Ook is het mogelijk om een serie portretten te maken met de verschillende gasten. U bepaalt zelf welke sfeer u wilt neerzetten. Klassieke of romantische portretten of juist foto’s met een knipoog.

Contact

Heeft u interesse in bruidsfotografie in Den Haag door Trouwshoot.nl? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend eerste gesprek waarin we uw wensen bespreken en Stefan zijn werk en visie aan u kan tonen. Wilt u Stefan Segers Fotografie boeken voor uw bruiloft? Dan gaan we dieper in op de details en bespreken we bijvoorbeeld uw wensen, de locaties en het draaiboek. Neem contact met ons op om een afspraak te maken. U kunt ons telefonisch of via e-mail bereiken. De contactgegevens vindt u op onze website. U kunt hier ook uw gegevens achterlaten op het contactformulier, ik neem dan zo spoedig mogelijk contact met u op.