Bruidsfotografie in Den Haag

Ik ben een fotograaf met een passie voor bruidsfotografie met name in Den Haag. Willen jullie een mooie trouwreportage laten maken van uw trouwdag en daar een waardevolle herinnering aan over houden? Dan zitten jullie bij mij aan het goede adres.

Het kiezen van een bruidsfotograaf in Den Haag kan best lastig zijn. Jullie willen immers iemand die niet alleen goed in zijn of haar vak is maar ook iemand die begrijpt wat jullie wensen zijn en die daar naar handelt. Ik vindt het belangrijk dat jullie tevreden zijn. Jullie trouwdag is niet zomaar een dag, maat het is een dag die jullie nooit meer over kunnen doen. Trouwfoto’s vormen een belangrijke herinnering aan deze dag. Een goede trouwreportage van een vakkundige bruidsfotograaf in Den Haag brengt herinneringen tot leven en laat ook goed zien waar jullie zijn geweest zodat jullie de trouwdag weer herbeleven.

bruidsfotografie in Den Haag bij de tram

De gaafste trouwlocaties in Den Haag

Met mijn bruidsfotografie in Den Haag heb ik ervaring met verschillende trouwlocaties in Den Haag en omgeving. In Den Haag zijn er prachtige trouwlocaties. De locatie heeft een grote invloed op de sfeer van jullie bruidsfotografie. Het mooiste resultaat krijg je wanneer je buiten trouwt met goed weer. Dit levert (mits er voldoende schaduw is) een prachtig licht op.

Ben je van plan te trouwen in Landgoed Te Werve, Herberg Vlietzigt, Paviljoen de Witte of juist compleet iets anders?  Alles is mogelijk, en indien je vragen hebt kun je altijd contact met mij opnemen.

PWJA, Fearless en Wedison awards logo’s
 
bruidsfotografie in Den Haag bij de tweede kamer

Van begin tot eind een fotograaf

Voor bruidsfotografie in Den Haag kun je zelf bepalen voor welke onderdelen u een fotograaf wilt inzetten. Dit gaat helemaal in overleg met het bruidspaar en is afhankelijk van hoe u zelf uw bruiloft heeft ingedeeld. Een reportage met de ceremonie en receptie en misschien het begin van het feest met de openingsdans? Of de hele dag inclusief foto’s van het ophalen en die eerste blik om elkaar in trouwkleding te zien. Het is allemaal mogelijk. In de loop van de dag plannen we een moment voor een fotoshoot met het bruidspaar. Ook is het mogelijk om een serie portretten te maken met de verschillende gasten. U bepaalt zelf welke sfeer u wilt neerzetten. Klassieke of romantische portretten of juist foto’s met een knipoog.

Bruidsfotografie is maatwerk

Iedere bruiloft is anders en daarom is bruidsfotografie in Den Haag maatwerk. Eerst maken we een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Daarin bespreken we hoe jullie dag zal verlopen en zal ik wat voorbeelden laten zien. Dit gesprek is tegelijk ook handig om te bepalen of er een wederzijdse klik is. Als jullie in mij de juiste bruidsfotograaf Rotterdam voor jullie bruiloft hebben gevonden, regelen we alles tot in de puntjes. En indien je advies wilt of vragen hebt kun je altijd contact met mij opnemen. Door mijn ruime ervaring in bruiloften kan ik je wellicht een aantal leuke tips geven!


Dit kunnen jullie van mij verwachten:

Bruidsfotograaf Stefan Segers

Veel ervaring

Wat vinden jullie belangrijk

Bruidsfotografie Den Haag is echt mensenwerk. Graag plan ik daarom een kennismakingsgesprek met jullie. Daarin bekijken we niet alleen albums inzien, maar wordt er ook een draaiboek gemaakt en jullie wensen besproken. Wat is voor jou belangrijk? Wat wil je terug zien in de foto’s? Met al deze informatie kan ik op de grote dag alle momenten vangen die voor jou van waarde zijn.

Bruidsfotografie in Den Haag

jullie mooiste momenten

De foto's worden geweldig!

Mijn aanwezigheid op je trouwdag is onopvallend. Geforceerd poseren is niet nodig, als bruidsfotografie Den Haag zoek ik constant de mooie en oprechte momenten. Doordat jullie geen last van mij hebben kunnen jullie de hele dag genieten, en zorg ik dat de foto's geweldig worden! De foto's zijn na de bruiloft gemakkelijk te downloaden en te delen met familie en vrienden.

Trouwalbum, huwelijksalbum, trouwshoot

trouwalbum

een tastbare herinnering

Nadat ik jullie bruidsfotografie Den Haag verstuurd heb ga ik direct aan de slag met het ontwerp van jullie trouwalbum. Wanneer jullie een correctieronde erbij geboekt hebben zorg ik dat het eerste ontwerp binnen 1 week bij jullie ligt zodat jullie het ontwerp kunnen inzien en waar nodig corrigeren. Hebben jullie geen correctieronde dan is het album al na zo'n drie weken klaar om overhandigd te worden! Een mooie herinnering aan jullie trouwdag, klaar om vol trots aan al je familie en vrienden te laten zien!


Bruidsfotograaf Stefan Segers

Bruidsfotograaf Stefan Segers

Sinds 2008 ben ik werkzaam als professionele fotograaf. De afgelopen jaren heb ik een groot aantal bruiloften in Nederland en het buitenland mogen fotograferen waardoor ik behoorlijk wat ervaring heb opgedaan. De eerste opleiding die ik heb afgerond is grafisch ontwerper, vervolgens ben ik doorgegaan met de fotovakschool en heb ik mijn studie vervolgd bij de beste bruidsfotografen ter wereld.

Intussen heb ik van mijn hobby mijn full-time job gemaakt en heb ik met mijn jarenlange ervaring verschillende adembenemende bruidsreportages mogen maken. Door de jaren heen heb ik verschillende internationale Awards voor bruidsfotografie gewonnen. Met trots kan ik zeggen dat mijn klanten erg tevreden zijn over mijn werk!

meer over mij - neem direct contact met me op


Bekijk hier meer bruiloften uit Den Haag


★★★★★ Super gave en mooie dag gehad mede door Stefan Segers! De foto's zijn super mooi geworden! Je merkt helemaal niet dat hij er is met foto's maken en loopt dus totaal niet in de weg.  Patrick & Angela

★★★★★

Super gave en mooie dag gehad mede door Stefan Segers! De foto's zijn super mooi geworden! Je merkt helemaal niet dat hij er is met foto's maken en loopt dus totaal niet in de weg.

Patrick & Angela

Kosten op maat

De kosten voor jullie bruidsfotografie zijn heel makkelijk te berekenen. Je kunt kiezen voor fotografie zonder album. Richtprijs: 1250,-. Of jullie kiezen voor het totaalpakket welke je kunt uitbreiden. Deze heb je al vanaf 1699,-.

Het totaalpakket bevat:

 • mij, om persoonlijk je dag vast te leggen

 • online, met een wachtwoord beveiligde galerij

 • zoveel foto's als nodig jullie verhaal te vertellen

 • eerste overleg

 • 1,5 dag nabewerking van de beelden

 • tussen de 400-600 bewerkte hoge resolutie foto's

 • volledige dag professioneel ontwerp van het trouwalbum

 • 25x25cm trouwalbum met 40 pagina's

 • alle bedragen zijn inclusief B.T.W.

 • reistijd en reiskosten inbegrepen


Check mijn beschikbaarheid

De meeste bruidsparen leggen mij 1 jaar van te voren vast voor hun bruiloft. Neem dan contact met me op voor een vrijblijvend eerste gesprek waarin we uw wensen bespreken en ik meer werk en visie aan jullie kan tonen. Willen jullie mij boeken voor uw bruiloft? Dan gaan we dieper in op de details en bespreken we bijvoorbeeld jullie wensen, de locaties en het draaiboek. Neem contact met me op om een afspraak te maken. Ik ben telefonisch of via e-mail te bereiken.