Trouwfeest & bruidsfotografie: de perfecte combinatie van geposeerde en spontane bruidsfoto's

Door tijdens het trouwfeest een fotograaf in te huren, zet je ook die mensen op de foto die overdag niet aanwezig waren. Bovendien combineer je geposeerde bruidsfoto's met spontane feestfoto's: erg leuk voor in het album. 

Omdat ik de hele dag al aanwezig ben op jullie bruiloft, is iedereen aan mij gewend. Daardoor hebben ze op het feest niet meer door dat ik er ben en kan ik de leukste feest- en bruidsfoto's schieten. 

Waarom het zonde is om 's avonds wegwerpcamera's te gebruiken

Je zou ervoor kunnen kiezen om zelf foto's te maken met een wegwerpcamera of met een mobiele telefoon. Maar een feestlocatie is vaak donker en dan is het lastig om met goedkope camera's de sfeer vast te leggen. Ik weet hoe je onder die omstandigheden goede foto's kan maken. Bovendien heb ik professionele apparatuur.  Zo zorg ik voor topfoto's van jullie trouwfeest!


goede apparatuur

Mijn camera's zijn van dusdanige kwaliteit dat ik ook topfoto's kan maken met alleen het licht dat de DJ of band meeneemt. Met lichtsterke lenzen, flitsers en een supercamera zijn jullie zeker van prachtfoto's.


van begin
tot eind

Het is mooi om foto's te hebben van de eerste dans. En daarna begint het feest los te komen! Het valt mij op dat het eind van het feest meestal het leukst is. Daarom blijf ik tot jullie weggaan. Zo hebben jullie een compleet verslag van de dag.