Bruidsfotografie in Rotterdam

Journalistieke trouwfoto's in Rotterdam

Bent u op zoek naar bruidsfotografie in Rotterdam? Dan bent u bij trouwshoot.nl aan het juiste adres. Een mooie reportage van de belangrijkste momenten van uw trouwdag samen met de smaakmakende en sfeerbepalende details in een mooi album. Een prachtige herinnering om de dag samen weer opnieuw te beleven.

Bruidsfotografie in Rotterdam impressie

Een kleine impressie van diverse bruidsfotografie in o.a. Rotterdam.
Klik hier voor meer foto's

Stefan heeft waanzinnige foto’s gemaakt van ons huwelijk. Werkelijk geen seconde spijt van onze keuze!
— Carlijn & Taaf

Locaties

Niet alleen worden de belangrijkste momenten van de dag vastgelegd, bij bruidsfotografie in Rotterdam hoort ook een fotoshoot van het bruidspaar. Een serie foto’s van jullie samen, net getrouwd, op jullie mooist. Dit kan bij de trouwlocatie of een locatie in de buurt, wat jullie willen en afhankelijk van de sfeer die jullie terug willen zien in de foto’s. Stefan Segers Fotografie komt uit de regio en is dus bekend met de mooiste plekjes in de omgeving en weet ook wat de meeste locaties te bieden hebben. Vraag hem dus ook gerust om advies.

 

Bruidsfotografie is maatwerk

Iedere bruiloft is anders en daarom is bruidsfotografie in Rotterdam maatwerk. Eerst maken we een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Daarin bespreken we hoe jullie dag zal verlopen en zal ik wat voorbeelden laten zien. Dit gesprek is tegelijk ook handig om te bepalen of er een wederzijdse klik is. Als jullie in mij de juiste bruidsfotograaf Rotterdam voor jullie bruiloft hebben gevonden, regelen we alles tot in de puntjes. En indien je advies wilt of vragen hebt kun je altijd contact met mij opnemen. Door mijn ruime ervaring in bruiloften kan ik je wellicht een aantal leuke tips geven!

Dit kunnen jullie verwachten van
bruidsfotografie in Rotterdam :

 bruidsfotograaf Stefan Segers

Veel ervaring

Wat vinden jullie belangrijk

Bruidsfotografie Rotterdam is echt mensenwerk. Graag plan ik daarom een kennismakingsgesprek met jullie. Daarin bekijken we niet alleen albums inzien, maar wordt er ook een draaiboek gemaakt en jullie wensen besproken. Wat is voor jou belangrijk? Wat wil je terug zien in de foto’s? Met al deze informatie kan ik op de grote dag alle momenten vangen die voor jou van waarde zijn.

 trouwshoot, bruidsfotografie in Rotterdam

jullie mooiste momenten

De foto's worden geweldig!

Mijn aanwezigheid op je trouwdag is onopvallend. Geforceerd poseren is niet nodig, als bruidsfotografie Rotterdam zoek ik constant de mooie en oprechte momenten. Doordat jullie geen last van mij hebben kunnen jullie de hele dag genieten, en zorg ik dat de foto's geweldig worden! De foto's zijn na de bruiloft gemakkelijk te downloaden en te delen met familie en vrienden.

 trouwalbum van trouwshoot

trouwalbum

een tastbare herinnering

Nadat ik jullie bruidsfotografie Rotterdam verstuurd heb ga ik direct aan de slag met het ontwerp van jullie trouwalbum. Wanneer jullie een correctieronde erbij geboekt hebben zorg ik dat het eerste ontwerp binnen 1 week bij jullie ligt zodat jullie het ontwerp kunnen inzien en waar nodig corrigeren. Hebben jullie geen correctieronde dan is het album al na zo'n drie weken klaar om overhandigd te worden! Een mooie herinnering aan jullie trouwdag, klaar om vol trots aan al je familie en vrienden te laten zien!


De gaafste trouwlocaties in Rotterdam

 trouwshoot, bruidsfotografie in Rotterdam, de gaafste trouwlocaties in Rotterdam

Als bruidsfotograaf in Rotterdam heb ik ervaring met verschillende trouwlocaties in Rotterdam en omgeving. In Rotterdam zijn er prachtige trouwlocaties. De locatie heeft een grote invloed op de sfeer van jullie bruidsfotografie. Het mooiste resultaat krijg je wanneer je buiten trouwt met goed weer. Dit levert (mits er voldoende schaduw is) een prachtig licht op.

Ben je van plan te trouwen in Wereldmuseum, Het Heerenhuys, Kuyls Fundatie, of juist compleet iets anders?  Alles is mogelijk, en indien je vragen hebt kun je altijd contact met mij opnemen.


Vrijblijvend eerste gesprek

Heeft u interesse in bruidsfotografie in Rotterdam door trouwshoot.nl? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend eerste gesprek waarin we uw wensen bespreken en Stefan zijn werk en visie aan u kan tonen. Wilt u trouwshoot.nl boeken voor uw bruiloft? Dan gaan we dieper in op de details en bespreken we bijvoorbeeld uw wensen, de locaties en het draaiboek. Neem contact met ons op om een afspraak te maken. U kunt ons telefonisch of via e-mail bereiken. De contactgegevens vindt u op onze website. U kunt hier ook uw gegevens achterlaten op het contactformulier, wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

Naam *
Naam
Trouwdatum
Trouwdatum

Eerder gemaakte reportages in o.a. Rotterdam