wedding-1594957_1280.jpg

Bruidsreportage in Zoetermeer laten maken

Voor een bruidsreportage in Zoetermeer bent u bij Stefan Segers Fotografie aan het juiste adres. Als professioneel fotograaf met ruime ervaring in het fotograferen op huwelijken en met kennis van de omgeving is hij een zeer geschikte fotograaf voor een bruidsreportage in Zoetermeer.

Klassiek, romantisch of met een knipoog

Bij de bruidsreportage in Zoetermeer kunt u zelf bepalen voor welke onderdelen u een fotograaf wilt inzetten. Dit gaat helemaal in overleg met het bruidspaar en is afhankelijk van hoe u zelf uw bruiloft heeft ingedeeld. Een bruidsreportage in Zoetermeer met de ceremonie en receptie en misschien het begin van het feest met de openingsdans? Het is allemaal mogelijk. In de loop van de dag plannen we een moment voor een fotoshoot met het bruidspaar. Ook is het mogelijk om een serie portretten te maken met de verschillende gasten. U bepaalt zelf welke sfeer u wilt neerzetten. Klassieke of romantische portretten of juist foto’s met een knipoog.

Aandacht voor de details

Om een mooie reportage te maken fotografeert Stefan Segers Fotografie bij de belangrijkste elementen van uw bruiloft. Welke dat zijn, bepaalt u zelf. Een overzicht van de dag geeft een waardevolle herinnering. Aandacht voor de details geeft de finishing touch: de ringen, het bruidsboeket, schoenen, allemaal zaken waar u in het plannen van uw bruiloft veel tijd en energie in heeft gestoken. Alles is met zorg uitgezocht en het zijn juist deze details die uw dag sfeervol maken. En ook dat zijn dingen die we vast willen leggen.