Luxe trouwalbums 

Een trouwalbum is een mooie tastbare herinnering aan jullie trouwdag. In mijn gemaakte digitale trouwalbums komen jullie foto's helemaal tot hun recht en is het net of je de dag weer opnieuw beleeft. Na jarenlange ervaring als grafisch vormgever zorg ik voor een trendy trouwalbum.

Alle albums zijn met de hand vervaardigd en voorzien van de beste kwaliteit fotopapier. Daarbij hebben de pagina's daarbij nog een extra UV-coating gekregen waardoor de foto's niet zullen verkleuren de komende jaren.

De pagina's zijn lay-flat waardoor ik het verhaal van de dag veel beter kan vertellen. Het album bevat dikkere pagina's dan een gemiddeld fotoalbum. Dit komt doordat er tussen het fotopapier een dikke vinyl tussenpagina wordt verwerkt waardoor elke pagina in het album een robuust gevoel geeft.

Er zijn vele mogelijkheden met de kaften, zo heb je verschillende soort leer kleuren, vintage of acryl. Ook heel gaaf is een omslag met jullie naam erin gegraveerd wat een mooie persoonlijke touch geeft. Wanneer je één van mijn albums hebt vast gehouden voel je meteen het verschil en heb je een echt kwaliteit trouwalbum in je handen. Ik laat graag de kwaliteit ervaren tijdens ons kennismakingsgesprek.