Op de foto voor de bruiloft

Om elkaar beter te leren kennen, is het leuk om een pre-wedding fotoshoot (ook wel loveshoot genoemd) te doen. Deze shoot bereid jullie helemaal voor op de echte bruidsreportage.

Wat is een pre-wedding shoot

Een pre-wedding/loveshoot shoot (ook wel verlovingsreportage of engagement shoot genoemd) is een fotoshoot die vóór jullie trouwdag wordt vastgeld. Het is de perfecte manier om jullie voor te bereiden op de trouwreportage tijdens de bruiloft en mijn stijl van fotograferen beter te leren kennen. Aangezien jullie alle foto’s van de pre-wedding shoot mee krijgen, is het een leuk idee om deze te gebruiken voor bijvoorbeeld de trouwkaart of op een eigen website.

Waar maak je een pre-wedding shoot

De loveshoot kun je in de studio of op locatie doen. In de studio heb je een mooie witte achtergrond en kunnen we met licht verschillende effecten bereiken. Buiten op locatie maak ik gebruik van bestaand licht en zijn er verschillende achtergronden mogelijk en lijkt dit het meeste op de trouwreportage van jullie bruiloft zelf. De fotoshoot kan op een door jullie gekozen locatie worden gedaan en duurt ongeveer een uur. Uiteraard heb ik ook verschillende locaties waar ik geregeld foto's maak waar we heen zouden kunnen gaan. Ook in de studio zijn we ongeveer een uur bezig.