Leuke tips

Een paar handige tips voor de fotoshoot: De locatie bepaalt voor een groot deel het beeld. Zo creëer je een romantische setting in een park of tijdens zonsondergang. Wanneer je een locatie kiest met veel contrast, zoals een stad of oude fabriek, ontstaan er erg mooie foto’s die ook goed geschikt zijn voor zwart-wit.

Wij raden jullie aan om van te voren inspiratie op te doen via websites zoals Pintrest of diverse trouwmagazines. Zo weten jullie precies wat jullie leuk vinden en we er samen voor zorgen dat dit met mijn stijl wordt vastgelegd.

Wat kleding betreft adviseren we iets aan te trekken dat bij het seizoen past. Probeer kleding op elkaar af te stemmen, zodat jullie echt een setje zijn.

Na de fotoshoot

De gemaakte foto’s ontvangen jullie digitaal via Dropbox in hoge kwaliteit, zodat jullie deze kunnen gebruiken voor de trouwkaart, aan de muur, op Facebook of wat jullie dan ook in gedachte hebben.

Een loveshoot is erg leuk om te doen en jullie hebben meteen een professionele fotoreportage. Het voordeel van een loveshoot shoot is dat je ook op een relaxte manier kennis maakt met de camera, het poseren en onze ongedwongen manier van werken. Een loveshoot fotoreportage is al te boeken vanaf 200,- incl. alle foto’s digitaal geleverd in hoge resolutie.

Kosten


Wat krijg je bij de loveshoot

Bij de pre-weddingshoot/loveshoot gaan we op pad op een locatie naar keuze. We kunnen de foto's voor de kaart maken of bijvoorbeeld het gastenboek. Dit zit allemaal in de prijs:

  • Een loveshoot van ongeveer 1 uur
  • Alle bewerkte bruikbare beelden in hoge resolutie
  • Reiskosten gratis binnen Zoetermeer

All-in-prijs

200,-