Digitaal trouwalbum

Hier vind je een aantal voorbeelden van mijn eerder ontworpen trouwalbums. Ik maak overwegend frisse en tijdloze ontwerpen en probeer het verhaal van jullie bruiloft zo goed mogelijk weer te geven.

Doordat ik eerst het ontwerp maak van jullie album krijgen jullie vast een idee van hoe ik denk dat jullie dag eruit heeft gezien. Dit scheelt een hoop uitzoek werk voor jullie om te bepalen welke foto's er allemaal in het album moeten komen. Het ontwerp van het album kunnen we door middel van een correctie ronde helemaal naar smaak aanpassen zodat jullie helemaal het album naar smaak krijgen.

Ik ontwerp over het algemeen de vierkante fotoalbums omdat dit een erg handzaam formaat biedt. Er zijn verschillende album formaten mogelijk, het meest gekozen zijn: 30×30 cm of 25x25 cm. Maak gerust eens een vrijblijvende afspraak om een aantal albums in het echt te zien!

 
Het trouwalbum wat Stefan voor ons heeft laten maken is heel mooi geworden. Alle momenten van de dag staan er in en iedereen die ons album bekijkt vindt het zo mooi gemaakt hoe de foto’s gedrukt zijn.
— Linsey & Tim