trouwfoto's

portfolio

Mijn bruidsfotografie heeft een trendy en journalistieke stijl met een vleugje romantiek. Ik probeer door middel van licht, compositie en het juiste moment een unieke trouwreportage of love shoot voor jullie vast te leggen waar jullie jaren plezier van zullen beleven.

Word jullie bruiloft ook super gaaf? Hebben jullie ook een spetterend feest in de planning? Houden jullie van mijn manier van fotograferen en willen jullie ook zulke gave trouwfoto’s? Dan willen ik graag een keer met jullie een kop koffie drinken en kijken wat ik voor jullie zou kunnen betekenen. Maak gerust een vrijblijvende afspraak om een keer langs te komen voor een intake gesprek.

Bekijk ook de pagina met mijn gewonnen Awards

 

Het grappige in mijn vak is dat je voor trouwfoto's meerdere woorden hebt die hetzelfde betekenen. Ik maak bijvoorbeeld trouwfotografie, bruidsfotografie of een trouwreportage en dat betekend allemaal hetzelfde. Maar ook de naam van mijn beroep is ook in meerdere namen te noemen, denk maar eens aan: bruidsfotograaf, trouwfotograaf, huwelijksfotograaf, maar eigenlijk blijft het allemaal hetzelfde