Maaike en Michael

Maaike en Michael

Stefan was 5 jaar geleden de fotograaf bij de bruiloft van mijn zus. Sindsdien zien wij hem  bij fam, baby shoots ect. Toen ik afgelopen 28/10 jl ging trouwen was het natuurlijk ook wel duidelijk dat Stefan ook onze bruiloft zou vastleggen.
Stefan is een bijzondere fijne man om mee te werken!
Super aardig en maakt prachtige foto's, hij weet de mooiste momenten perfect vast te leggen.
Ook is hij wel in voor een feestje waardoor er op de dansvloer ook supergezellige foto's zijn gemaakt.
Zelf ben ik niet bijzonder fotogeniek, maar door zijn manier van fotograferen en zijn relaxte houding en tips hebben wij werkelijk fantastische foto's.
Zoek niet verder, Stefan is jou fotograaf!!!

Mark en Kelly

Mark en Kelly

Stefan heeft onze bruiloft op 22 april 2016 op een fantastische manier vastgelegd. Wij zijn ontzettend blij met onze keuze om hem te benaderen als fotograaf.

Al vanaf het allereerste moment van contact hebben wij een goed gevoel gehad bij zijn betrokkenheid. We hebben een goed eerste gesprek gehad bij hem op kantoor waarin onze wensen centraal stonden. De rest van het voortraject is zorgeloos verlopen en heeft Stefan zelf heel erg goed geregeld. We hadden hier helemaal geen zorgen meer over.

Tijdens de dag zelf heeft Stefan prachtig mooie foto's geschoten en heeft hij gezorgd voor een heel ontspannen sfeer onderling. Dit was precies waar wij naar op zoek waren in een fotograaf.

Stefan is 's avonds op het feest gebleven en heeft daar samen met ons gefeest en ondertussen fantastische foto's gemaakt.

Bij ons heeft hij een fantastische indruk achter gelaten en wij zouden hem dan ook bij iedereen aanraden.

Tim en Linsey

Tim en Linsey

De eerste knoop die wij doorhakten toen we wisten dat we gingen trouwen was dat we Stefan als trouwfotograaf wilden! Hij was bij ons al bekend en we waren erg enthousiast over zijn werk. En hij heeft aan de verwachtingen voldaan. We zijn eind juli getrouwd en regelmatig kijken we even terug naar alle mooie plaatjes die we hebben van onze dag.
Stefan is qua persoonlijkheid een aanwinst op de bruiloft. Hij is heel relaxed en maakt makkelijk een praatje met iedereen. Hierdoor mengt hij zich makkelijk tussen de gasten en weet hij ook spontane momenten mooi vast te leggen. We horen nog iedereen zeggen: oh is hij nu al klaar? Binnen no time heeft Stefan de foto's gemaakt en staat iedereen er nog goed op ook!
Het trouwalbum wat Stefan voor ons heeft laten maken is heel mooi geworden. Alle momenten van de dag staan er in en iedereen die ons album bekijkt vindt het zo mooi gemaakt hoe de foto's gedrukt zijn. 

Alles bij elkaar is Stefan echt een aanrader! Mooie foto's, veel gezelligheid en een heleboel mooie herinneringen. 

Tim en Linsey Beerman

Remco en Jolanda

Remco en Jolanda

Op 5-10-2015 zijn we getrouwd en wat is het belangrijker om juist de mooiste dg van je leven goed vast te leggen! Dat is gelukt en wel met Stefan!
Als hobby fotograaf was ik zoekende voor ons naar een bepaalde kwaliteit en professionaliteit van de juiste fotograaf. Gevonden!! Na een kennismaking bij Stefan zijn we door wat wensen van ons gelopen en we zijn eruit gekomen. Tussentijds zijn we netjes op de hoogte gehouden of alles nog goed verloopt bij ons en of we ons stukje foto huiswerk/draaiboek af hadden. Week voor de bruiloft nog even een FaceTime meeting om ons huiswerk te bespreken. Super!
De dag zelf mooi creatieve foto's gemaakt met Stefan en al snel konden we ons trouwalbum online inzien en corrigeren. Hierna eind besprekening en afdrukken maar!! erg mooie, innovatieve en professionele fotograaf!! Bedankt.

Chris en Irene

Chris en Irene

Via vrienden zijn we terecht gekomen bij Stefan voor onze bruiloft. Het kennismakingsgesprek was al helemaal top en dat Stefan een geweldige fotograaf is, heeft hij op de dag zeker meer dan laten zien. Op een ontspannen en leuke manier weet hij ervoor te zorgen dat de foto's er precies uit komen te zien zoals het gevoel op die dag was. Niet alleen op de dag zelf, maar ook bij het maken van het fotoboek komt Stefan met hele goede tips. Inmiddels zijn we al terug geweest voor een zwangerschapsshoot en volgt er nog een babyshoot. Wij zouden Stefan zeker weten aanraden en komen in de toekomst zeker nog meerdere keren terug!

Joyce en Don

Joyce en Don

Stefan heeft afgelopen vrijdag onze bruiloft gefotografeerd. 's Avonds konden onze gasten al gelijk een compilatie zien van de foto's van de dag. Wil je een fotograaf die de juiste momenten vast weet te leggen, zich onder de gasten mengt, waarvan je niet merkt dat hij aanwezig is en waarvan je verzekerd bent dat je super mooie foto's krijgt... Dan moet je gewoon Stefan boeken! Wij weten in ieder geval wie onze bijzondere momenten in de toekomst vast gaat leggen! D&J

Rowdy en Marlies

Rowdy en Marlies

Stefan van Trouwshoot heeft onze bruiloft op een bijzondere manier vastgelegd. Het album geeft het verhaal van de hele dag goed weer met zulke mooie foto's waarvan sommige zo in een glossy magazine zouden kunnen staan. Stefan is een hele enthousiaste en spontane persoonlijkheid. Hij stelt je op je gemak hoewel hij op de dag zelf haast onzichtbaar is. Je merkt gewoon niet dat hij foto's aan het maken is terwijl je deze later in het album wel terug ziet. Wij zijn blij met de reportage van onze mooiste dag. Stefan bedankt!!

Jesse & Renate

Jesse & Renate

Stefan is de man die jouw de mooiste foto's leverd, voorall als persoonlijkheid geeft hij je vertrouwen. Stefan heeft proffesionaliteit en super ideeën en een dosis humor. Het leek bij ons (trouwshoot)alsof we met een goede vriend foto's aan het maken waren die we al jaren kende. En een fotograaf die gewoon mee danst op het trouwfeest geweldig. Zeer spontane gozer die het beste uit je boven haalt.

bedankt namens Jesse & Renate we raden je bij iedereen aan. Jij gaf dat extra tje aan onze dag, en natuurlijk voor later want de fotós zijn en blijven prachtig. Ook de diversiteit in keuze's qua trouwboeken echt heel erg goed.

Maartje en Joop

Maartje en Joop

Wat ons meteen opviel bij Stefan in ons eerste gesprek was het enthousiasme en de passie die van hem afspatte! Dan krijg je vanzelf zin in de grote dag… We zijn op verschillende locaties in Den Haag geweest, om zo een diversiteit te verkrijgen, en voor Stefan een uitdaging. De foto’s zijn fantastisch, creatief en origineel. De spontane sfeer die Stefan creëert, zie je terug in de foto’s. De rest van de dag heb ik hem nauwelijks gezien, en dat siert hem. Maar Stefan heeft echt overal foto’s van gemaakt, zodat de dag nogmaals aan je voorbij trekt. En dat is toch de bedoeling?! Stefan is een leuke gezellige vent, maar bovenal een vakman met passie en visie. Een aanrader!

Tessa en Bart

Tessa en Bart

Voor onze bruiloft ben ik op internet gaan zoeken naar een fotograaf, al snel kwam ik op de site van Trouwshoot terecht. In en kennismaking gesprek en van de info op zijn site werd ik al direct enthousiast en was snel besloten dat Stefan de fotograaf werd. Geen moment spijt van gehad. Op de dag zelf was hij erg prettig om erbij te hebben en veel van de gasten hebben zich ook goed met hem vermaakt op ons feest en hij feestte gezellig mee! Niet geheel onbelangrijk zijn onze foto’s werkelijk prachtig! Wij zelf houden niet erg van poseren maar dit hoorde er voor ons wel bij. Stefan deed dit op een erg leuke en ongedwongen manier. De foto’s zijn spontaan en creatief. Wij kunnen hem echt aan iedereen aanraden en hoop hem zeker nog eens tegen te komen! Stefan bedankt!

Danielle en Tim

Danielle en Tim

Na lang speuren op zoek naar een fotograaf, kwamen wij terecht op de site van Stefan. Door zijn stijl van fotograferen die we konden zien op alle voorbeeldfoto’s, waren onze verwachtingen hoog gespannen. Na een prettig kennismakingsgesprek heeft Stefan deze hoge verwachtingen tijdens onze bruiloft meer dan waargemaakt. Het was gezellig om Stefan erbij te hebben op de bruiloft, hij is een echte vakman en weet op een prachtige manier details en sfeer vast te leggen. Wij zijn ontzettend blij met onze keuze voor Stefan en onze mooie trouwfoto’s