Marc en Bianca

Marc en Bianca

★★★★★

28 september zijn wij getrouwd, een van de mooiste dagen van ons leven! En wat is er dan mooier om hier foto's van te hebben! Stefan heeft dit super gedaan, van het begin tot eind! Hij gaat op in de gasten en daardoor maakt hij de mooiste foto's. We zijn helemaal tevreden en kunnen niet wachten ons trouwalbum te zien. De hele dag was Stefan erbij en dit was erg gezellig!!

Selma en Antoine

Selma en Antoine

★★★★★

Wij hebben Stefan ervaren als een fijne fotograaf. Wij hebben onder andere voor hem gekozen vanwege zijn stijl foto's te zien op zijn portfolio. We zijn zeer tevreden over de foto's van onze trouwdag. Stefan is toegankelijk en denkt goed mee. Hij is ook goed bekend met de omgeving Delft. Stefan fotografeert snel en geruisloos. Verder voelde zijn aanwezigheid voor meerdere van onze familieleden aan alsof hij een oom van de familie was.

Joyce en Yuri

Joyce en Yuri

★★★★★

Stefan is een top fotograaf! Hij heeft onze dag precies vast gelegd zoals wij dat wilde. De foto’s zijn spontaan, leuk en prachtig geworden. Zelf is het ook echt een leuke man! Hij houdt van grapjes maken en dat maakte de sfeer vooral in het begin en bij de fotoshoot erg goed. Je voelt je snel op je gemak en voelt hij als een vriend. Ook tijdens het feest hebben we mogen genieten van zijn dans moves! Iedereen was gek op hem. Heb al van vrienden en familie gehoord dat ze hem gaan onthouden en dat zegt genoeg!

Sena en Eren

Sena en Eren

★★★★★

Beste Stefan, Ik ben zo blij, met de foto's, je bent geweldig! Iedereen was erg onder de indruk en de mini polaroid waren een fantastische verrassing. Je bent als fotograaf niet alleen professioneel, maar je aanwezigheid als persoon was ook erg aangenaam. Het was een top dag, ook qua weer en elke keer als ik naar de foto's kijk, ben ik helemaal in de wolken! Heel erg bedankt!

Maaike en Michael

Maaike en Michael

★★★★★

Stefan was 5 jaar geleden de fotograaf bij de bruiloft van mijn zus. Sindsdien zien wij hem  bij fam, baby shoots ect. Toen ik afgelopen 28/10 jl ging trouwen was het natuurlijk ook wel duidelijk dat Stefan ook onze bruiloft zou vastleggen.
Stefan is een bijzondere fijne man om mee te werken!
Super aardig en maakt prachtige foto's, hij weet de mooiste momenten perfect vast te leggen.
Ook is hij wel in voor een feestje waardoor er op de dansvloer ook supergezellige foto's zijn gemaakt.
Zelf ben ik niet bijzonder fotogeniek, maar door zijn manier van fotograferen en zijn relaxte houding en tips hebben wij werkelijk fantastische foto's.
Zoek niet verder, Stefan is jou fotograaf!!!

Mark en Kelly

Mark en Kelly

★★★★★

Stefan heeft onze bruiloft op 22 april 2016 op een fantastische manier vastgelegd. Wij zijn ontzettend blij met onze keuze om hem te benaderen als fotograaf.

Al vanaf het allereerste moment van contact hebben wij een goed gevoel gehad bij zijn betrokkenheid. We hebben een goed eerste gesprek gehad bij hem op kantoor waarin onze wensen centraal stonden. De rest van het voortraject is zorgeloos verlopen en heeft Stefan zelf heel erg goed geregeld. We hadden hier helemaal geen zorgen meer over.

Tijdens de dag zelf heeft Stefan prachtig mooie foto's geschoten en heeft hij gezorgd voor een heel ontspannen sfeer onderling. Dit was precies waar wij naar op zoek waren in een fotograaf.

Stefan is 's avonds op het feest gebleven en heeft daar samen met ons gefeest en ondertussen fantastische foto's gemaakt.

Bij ons heeft hij een fantastische indruk achter gelaten en wij zouden hem dan ook bij iedereen aanraden.

Tim en Linsey

Tim en Linsey

★★★★★

De eerste knoop die wij doorhakten toen we wisten dat we gingen trouwen was dat we Stefan als trouwfotograaf wilden! Hij was bij ons al bekend en we waren erg enthousiast over zijn werk. En hij heeft aan de verwachtingen voldaan. We zijn eind juli getrouwd en regelmatig kijken we even terug naar alle mooie plaatjes die we hebben van onze dag.
Stefan is qua persoonlijkheid een aanwinst op de bruiloft. Hij is heel relaxed en maakt makkelijk een praatje met iedereen. Hierdoor mengt hij zich makkelijk tussen de gasten en weet hij ook spontane momenten mooi vast te leggen. We horen nog iedereen zeggen: oh is hij nu al klaar? Binnen no time heeft Stefan de foto's gemaakt en staat iedereen er nog goed op ook!
Het trouwalbum wat Stefan voor ons heeft laten maken is heel mooi geworden. Alle momenten van de dag staan er in en iedereen die ons album bekijkt vindt het zo mooi gemaakt hoe de foto's gedrukt zijn. 

Alles bij elkaar is Stefan echt een aanrader! Mooie foto's, veel gezelligheid en een heleboel mooie herinneringen. 

Tim en Linsey Beerman

Remco en Jolanda

Remco en Jolanda

★★★★★

Op 5-10-2015 zijn we getrouwd en wat is het belangrijker om juist de mooiste dg van je leven goed vast te leggen! Dat is gelukt en wel met Stefan!
Als hobby fotograaf was ik zoekende voor ons naar een bepaalde kwaliteit en professionaliteit van de juiste fotograaf. Gevonden!! Na een kennismaking bij Stefan zijn we door wat wensen van ons gelopen en we zijn eruit gekomen. Tussentijds zijn we netjes op de hoogte gehouden of alles nog goed verloopt bij ons en of we ons stukje foto huiswerk/draaiboek af hadden. Week voor de bruiloft nog even een FaceTime meeting om ons huiswerk te bespreken. Super!
De dag zelf mooi creatieve foto's gemaakt met Stefan en al snel konden we ons trouwalbum online inzien en corrigeren. Hierna eind besprekening en afdrukken maar!! erg mooie, innovatieve en professionele fotograaf!! Bedankt.

Chris en Irene

Chris en Irene

★★★★★

Via vrienden zijn we terecht gekomen bij Stefan voor onze bruiloft. Het kennismakingsgesprek was al helemaal top en dat Stefan een geweldige fotograaf is, heeft hij op de dag zeker meer dan laten zien. Op een ontspannen en leuke manier weet hij ervoor te zorgen dat de foto's er precies uit komen te zien zoals het gevoel op die dag was. Niet alleen op de dag zelf, maar ook bij het maken van het fotoboek komt Stefan met hele goede tips. Inmiddels zijn we al terug geweest voor een zwangerschapsshoot en volgt er nog een babyshoot. Wij zouden Stefan zeker weten aanraden en komen in de toekomst zeker nog meerdere keren terug!