Remco en Jolanda

★★★★★

Op 5-10-2015 zijn we getrouwd en wat is het belangrijker om juist de mooiste dg van je leven goed vast te leggen! Dat is gelukt en wel met Stefan!
Als hobby fotograaf was ik zoekende voor ons naar een bepaalde kwaliteit en professionaliteit van de juiste fotograaf. Gevonden!! Na een kennismaking bij Stefan zijn we door wat wensen van ons gelopen en we zijn eruit gekomen. Tussentijds zijn we netjes op de hoogte gehouden of alles nog goed verloopt bij ons en of we ons stukje foto huiswerk/draaiboek af hadden. Week voor de bruiloft nog even een FaceTime meeting om ons huiswerk te bespreken. Super!
De dag zelf mooi creatieve foto's gemaakt met Stefan en al snel konden we ons trouwalbum online inzien en corrigeren. Hierna eind besprekening en afdrukken maar!! erg mooie, innovatieve en professionele fotograaf!! Bedankt.

Stefan Segers

Sinds 2008 werkzaam als fotograaf met als specialiteit portretten, families, kinderen en bruiloften.