Tim en Linsey

★★★★★

De eerste knoop die wij doorhakten toen we wisten dat we gingen trouwen was dat we Stefan als trouwfotograaf wilden! Hij was bij ons al bekend en we waren erg enthousiast over zijn werk. En hij heeft aan de verwachtingen voldaan. We zijn eind juli getrouwd en regelmatig kijken we even terug naar alle mooie plaatjes die we hebben van onze dag.
Stefan is qua persoonlijkheid een aanwinst op de bruiloft. Hij is heel relaxed en maakt makkelijk een praatje met iedereen. Hierdoor mengt hij zich makkelijk tussen de gasten en weet hij ook spontane momenten mooi vast te leggen. We horen nog iedereen zeggen: oh is hij nu al klaar? Binnen no time heeft Stefan de foto's gemaakt en staat iedereen er nog goed op ook!
Het trouwalbum wat Stefan voor ons heeft laten maken is heel mooi geworden. Alle momenten van de dag staan er in en iedereen die ons album bekijkt vindt het zo mooi gemaakt hoe de foto's gedrukt zijn. 

Alles bij elkaar is Stefan echt een aanrader! Mooie foto's, veel gezelligheid en een heleboel mooie herinneringen. 

Tim en Linsey Beerman

Stefan Segers

Sinds 2008 werkzaam als fotograaf met als specialiteit portretten, families, kinderen en bruiloften.