Uniek ontwerp

Elke bruiloft verloopt anders en ook elk album is uniek. Ik ontwerp alle albums zelf en proberen door de juiste keuze te maken het verhaal opnieuw te vertellen van jullie trouwreportage. Doordat ik werk met pagina's die naadloos aan elkaar zijn verbonden kan ik werken met spreads in plaats van pagina's waardoor je het verhaal mooie kunt weergeven.

Hoe gaan we te werk

stap 1

 

 

 

 

Zodra ik alle foto's bewerkt heb ga ik beginnen met het uitzoeken van het beste materiaal dat geschikt is voor het album. Van al die foto's moet er uiteindelijk een keuze worden gemaakt welke in het album komen en het verhaal vertellen van de dag. Na  een zorgvuldige selectie gemaakt te hebben gaan ik beginnen met het ruwe ontwerp van het trouwalbum. Doordat ik al een selectie gemaakt heb kan ik sneller de juiste beelden bij elkaar pakken en een passend ontwerp maken. Elke spread is weer een klein verhaaltje van de dag op zichzelf. Na flink wat uren werk heb ik het eerste ontwerp van het album af. Deze bewaar ik en bekijk de volgende dag opnieuw om te zien of ik nog steeds tevreden ben met het ontwerp. Ik streef er naar het ontwerp van het album binnen een week na de bruiloft af te hebben! Wanneer ik  tevreden ben kan ik verder met de volgende stap. 

stap 2

 

 

 

Wanneer jullie voor een correctieronde heeft gekozen stuur ik het ontwerp digitaal naar jullie toe samen met alle foto's en kunnen jullie samen op je gemak kijken of er hier en daar wat foto's gewisseld moeten worden. Deze correcties sturen jullie door en verwerk ik in het album. Zodra ik daar klaar mee ben maken ik een afspraak met jullie om alles op kantoor te bekijken en het album helemaal naar smaak af te ronden.

Als jullie niet hebben gekozen voor een correctieronde verwerken rond ik het album mooi af en zorg ik ervoor dat alles beelden perfect bij elkaar passen qua kleur en belichting op elke spread. Zodra dat allemaal afgestemd is stuur ik het album naar de drukkerij en dan duurt het gemiddeld een week of 3 voor ik het album ontvang. Zodra ik het album heb ontvangen en gecontroleerd stuur ik jullie een e-mail om een afspraak in te plannen voor het afhalen van het album.

Fris en modern album

Wanneer je gaat trouwen wil je geen zorgen om de fotografie hebben. Ik ben aanwezig maar niet op de voorgrond waardoor je lekker jezelf kunt blijven en alles op een frisse manier wordt vastgelegd.

Over 10 jaar wil je niet terug kijken op je album en zeggen dat het oubollig is toch? Ik maak een modern en tijdloos ontwerp van jullie bruiloft waar jullie jarenlang plezier van hebben.

Wanneer je het album terug bladert wil je weer dat heerlijke gevoel van de dag beleven, en met ons album herbeleef je de dag elke keer weer opnieuw.

Album laten maken waar ik de bruidsfotografie niet van heb gemaakt?

Het komt geregeld voor dat ik albums ontwerp voor bruidsparen die ik niet gefotografeerd heb. Dit gebeurd wel eens wanneer een bruidspaar alleen de foto's heeft afgenomen. Sommige bruidsparen proberen zelf wel eens een album te ontwerpen maar toch is het vaak lastig kiezen wanneer je voor jezelf iets moet maken. Iemand van buitenaf kan hier perfect mee omgaan, zelfs als ik niet op jullie bruiloft geweest ben. In ons intake gesprek nemen ik jullie dag door zoals het geweest is waardoor ik een goede indruk krijg. Daarna ga ik aan de slag en nodig ik jullie uit nadat het eerste ontwerp afgerond is om samen alle alles te fine-tunen. Op deze manier kruipen jullie hulp in het ontwerp en maak je het album compleet naar smaak af zoals jullie willen.