Exclusief, duurzaam en topkwaliteit

Een digitaal fotoalbum wordt helemaal met de hand gemaakt en ingebonden. Dit album biedt veel verschillende mogelijkheden en de keuze in album soorten is nagenoeg onbeperkt.

Het exclusieve digitale fotoalbum is van topkwaliteit en uitermate geschikt om jullie mooiste herinneringen in te vereeuwigen. Wanneer jullie kiezen voor dit album, kiezen jullie voor kwaliteit. Alle pagina’s worden namelijk alleen afgedrukt op fotopapier van het hoogste niveau. Jullie krijgen dus echt foto’s van TOP kwaliteit en geen printwerk. Elke foto wordt door een vakman beoordeeld en eventueel bijgewerkt, zodat jullie optimaal vereeuwigd worden.

Daarnaast is een exclusief digitaal fotoalbum gemaakt om lang mee te gaan. Het is van degelijk handwerk, dus er zijn geen pagina’s die loslaten. Samen met de kwaliteitscovers én het stevige fotopapier bepaalt ook de bindwijze het degelijke en duurzame karakter van deze fotoboeken. Bovendien is de bindwijze van het album uniek. De pagina’s liggen altijd vlak naast elkaar, zonder vouw, waardoor je een spread krijgt in plaats van een pagina. Dit betekent dat jullie alle foto’s optimaal kunnen bekijken, zonder een vouw die het totaalbeeld verstoort. Het leuke is dat de spread een verhaal vertelt. Elke pagina die jullie omslaan is onderdeel van jullie speciale dag en het geheel zorgt voor een onvergetelijke herinnering.

De kaft

Een trouwalbum wordt uniek door de kaft die jullie kiezen. We hebben een grote hoeveelheid mogelijkheden voor de kaft waardoor jullie keuze genoeg hebben om een kaft uit te zoeken die bij jullie past. Er is keuze uit verschillende materialen zoals acryl, bedrukt leer, linnen, leer en nog veel meer.. Qua kleur is er ook heel wat te kiezen, van fleurig fel roze tot klassiek zwart.

 

Platliggend fotoboek

Mijn trouwalbums worden vlakliggend lay-flat) gebonden, waarbij de linker en rechterpagina in elkaar doorlopen en je per spread kunt opmaken in plaats van per pagina. Het verhaal komt bij Lay-Flat veel beter tot zijn recht. Doordat de linker- en rechterpagina een perfecte vlakligging hebben, is het platliggend fotoboek uitermate geschikt voor grote foto’s die beide pagina’s bedekken.

Handige opbergdoos

Optioneel is een handig opbergdoos waarin je het album kunt plaatsen om het beter te beschermen. Deze doos kan bijvoorbeeld in hetzelfde materiaal als het album worden gemaakt maar kan ook in ander materiaal worden gemaakt wat goed passend is bij het trouwalbum. De opbergdoos kan zelfs worden voorzien van jullie gegraveerde namen.


Specificaties

 

  • Digitaal fotoalbum: 850 Euro
  • Formaat album: 30 x 30 cm
  • Aantal pagina’s: 40
  • Aantal foto’s in album: ± 175

  • De prijs van het album is inclusief het ontwerp en opmaak
  • Er is 1 correctie ronde op kantoor
  • Het album wordt geleverd met een standaard cover
  • Er is keuze uit meer dan 100 standaard covers
  • Album is uit te breiden met opberg doos tegen extra kosten
  • Er zijn speciale covers mogelijk tegen extra kosten

  Handig om

  te weten