Trouwen in het buitenland

Destination Wedding

Ik ben geregeld in het buitenland te vinden met camera. Ik heb genoeg ervaring om vast te leggen tijdens deze fantastische reis. Een aantal van mijn favoriete bestemmingen voor trouwreportages zijn: Italië, Duitsland, Ibiza, Dubai, IJsland, Lapland. Wanneer jullie een fotograaf ‘uit eigen land’ meenemen, dan scheelt dat bovendien een hoop risico’s.

Heel belangrijk is dat jullie Destination Wedding op de mooist mogelijke manier wordt vastgelegd. En dan nog het liefst door een bruidsfotograaf met een hoop ervaring. Hij weet als geen ander hoe hij met licht moet spelen op de verschillende locaties. Kom eens langs op de koffie om kennis te maken. Ik ben heel benieuwd naar jullie plannen. Ik vertel graag alle prachtige opties voor jullie mooiste dag!

Ik reis graag naar verschillende landen en hou erg van de verschillende culturen en licht dat je in het buitenland vindt. Dit geeft zoveel variatie in foto's en dat is voor jullie bruiloft ook super gaaf! Niets is leuker om mensen op de foto te zetten en daarom kan het ook heel gaaf zijn om met jullie mee te reizen en niet alleen de bruiloft vast te leggen maar ook de reis naar toe.

Een aantal van mijn favoriete Destination Weddings

Waarom een fotograaf uit Nederland

Een fotograaf uit Nederland op jullie bruiloft werkt heel makkelijk. Dit omdat je veel makkelijker contact met elkaar hebt voor de bruiloft maar ook na de bruiloft wanneer het album gemaakt wordt. Mochten er aanpassingen zijn kan dit veel sneller geregeld worden. Een bruidsfotograaf uit eigen land hoeft niet duur te zijn. De reiskosten en het verblijf zijn namelijk de enige kosten die jullie extra betalen naast de standaard lage standaardpakket; kortom ook de genoemde pakketprijzen gelden voor jullie dag in het buitenland.

Tips voor trouwen in het buitenland

Ben je van plan in het buitenland te trouwen en zoek je inspiratie? Bekijk hier mijn tips in verschillende landen. Ik ben naar diverse locaties geweest waar je perfecte foto’s kunt maken maar ook super mooie trouwlocaties. Jullie Destination Wedding wordt helemaal compleet met deze tips.


Bruidsfotograaf Stefan Segers

Destination Wedding photographer Stefan Segers

Ik ben werkzaam als professioneel fotograaf sinds 2008 en heb daardoor behoorlijk ervaring opgedaan. Ik ben begonnen met mijn opleiding als grafisch ontwerper en ben daarna door gegaan met de fotovakschool. Mijn studie vervolgd bij de beste bruidsfotografen ter wereld.

Intussen heb ik van mijn hobby mijn full-time job gemaakt en heb door een jarenlange ervaring en adembenemende bruidsreportages mogen meemaken. Mijn klanten zijn heel blij met mijn werk, én ik heb verschillende internationale Awards voor bruidsfotografie gewonnen.

meer over mij - neem direct contact met me op


Kosten op maat

★★★★★  Stefan is een hele prettige fotograaf. Neemt de tijd om alles door te spreken en heeft leuke ideeën. Het album is super geworden. Een hele mooie herinnering na zo'n mooie dag.

★★★★★

Stefan is een hele prettige fotograaf. Neemt de tijd om alles door te spreken en heeft leuke ideeën. Het album is super geworden. Een hele mooie herinnering na zo'n mooie dag.

De kosten voor jullie bruidsfotografie zijn heel makkelijk te berekenen. Je kunt kiezen voor fotografie zonder album. Richtprijs: 1250,-. Of jullie kiezen voor het totaalpakket welke je kunt uitbreiden. Deze heb je al vanaf 1699,-.

Het totaalpakket bevat:

  • mij, om persoonlijk je dag vast te leggen

  • online, met een wachtwoord beveiligde galerij

  • zoveel foto's als nodig jullie verhaal te vertellen

  • eerste overleg

  • 1,5 dag nabewerking van de beelden

  • tussen de 400-600 bewerkte hoge resolutie foto's

  • volledige dag professioneel ontwerp van het trouwalbum

  • 25x25cm trouwalbum met 40 pagina's

  • alle bedragen zijn inclusief B.T.W.

** Reiskosten en verblijf zijn in overleg

Check mijn beschikbaarheid

De meeste bruidsparen leggen mij 1 jaar van te voren vast voor hun bruiloft. Neem dan contact met me op voor een vrijblijvend eerste gesprek waarin we uw wensen bespreken en ik meer werk en visie aan jullie kan tonen. Willen jullie mij boeken voor uw bruiloft? Dan gaan we dieper in op de details en bespreken we bijvoorbeeld jullie wensen, de locaties en het draaiboek. Neem contact met me op om een afspraak te maken. Ik ben telefonisch of via e-mail te bereiken. 

Naam *
Naam