flowers-buttercups-flowering-petals.jpg

Trouwfotograaf regio Delft

Stefan Segers Fotografie is een trouwfotograaf voor Delft en omgeving. Op uw mooiste dag maakt hij een prachtige reportage van alles wat voor jullie belangrijk is. De sfeer, de emoties, de gasten, de locatie, de details en natuurlijk van het bruidspaar zelf.

Bekend met de omgeving

Stefan Segers is als trouwfotograaf voor Delft en omgeving zeer goed bekend in de omgeving en met de meeste locaties. Dit maakt hem zeer geschikt als bruidsfotograaf in Zoetermeer. Hij weet als geen ander hoe de lichtinval van de locaties is, vanaf welke plaats de mooiste foto’s te maken zijn en waar de mooiste plekjes zijn. Een fotograaf die precies weet wat hij kan verwachten en wat hij wil bereiken. Zo krijgt u de mooiste foto’s van uw mooiste dag. Een blijvende herinnering aan uw bruiloft die u ook jaren later nog met veel plezier zult bekijken.

Bespreken van uw wensen

Boekt u Stefan Segers als trouwfotograaf in Delft dan beginnen we met een afspraak om uw wensen te bespreken. U heeft vast ideeën wat u wilt met betrekking tot de foto’s en waarschijnlijk weet u ook hoe de dag er uit zal zien. Wat betreft de locaties maar ook de stijl en sfeer die u wenst u uw bruiloft. Romantisch, klassiek, modern of bohemian? Wat u ook wenst, Stefan Segers Fotografie kan er mee uit de voeten. Neem vandaag nog contact met ons op en maak een afspraak voor een vrijblijvend eerste gesprek. U vindt onze contactgegevens op de website.