Trouwfotograaf Den Haag

Trouwfotograaf uit Den Haag

Voor een trouwfotograaf in Den Haag gaat u naar Stefan Segers Fotografie. Voor een mooie registratie van uw trouwdag met aandacht voor sfeer, emoties en details. Weergegeven in een prachtig album, helemaal naar uw wensen samengesteld. Als trouwfotograaf in Den Haag en omstreken weet Stefan Segers alle mooie plekjes in de omgeving. Dus ook voor het maken van de foto’s van het bruidspaar weet Stefan precies waar hij moet zijn. Vraag hem dus gerust om advies. Ook in het geval van minder goed weer, weet Stefan prima binnenlocaties te vinden.

Op het juiste moment op de juiste plek

De foto’s vormen vooral achteraf een prachtige herinnering waarin u weer even terug gaat naar deze speciale dag. Op de dag zelf wilt u zo min mogelijk last hebben van een fotograaf. Stefan Segers, trouwfotograaf voor Den Haag en omstreken weet dat als geen ander en blijft op de achtergrond. Toch weet hij feilloos de beste plekken en de mooiste momenten vast te leggen. Op het juiste moment op de juiste plaats. Zonder hierbij de andere gasten te hinderen of hun zicht te belemmeren.

U bepaalt de stijl

In welke stijl er gefotografeerd wordt, bepaalt u grotendeels zelf. U weet welke sfeer u wilt overbrengen en wat voor soort foto’s u mooi vindt. Klassiek, modern, bohemian of juist met een knipoog? Wat u ook wenst, Stefan Segers Fotografie kan hiervoor zorgen. Daarom plannen we vooraf altijd eerst een afspraak in. Om uw wensen te bespreken en het draaiboek door te nemen. Zo weet Stefan Segers precies waar hij aan toe is en kan hij helemaal volgens jullie wensen aan de slag.