trouwfotograaf zoetermeer

Trouwfotograaf uit Zoetermeer

Bent u op zoek naar een trouwfotograaf in Zoetermeer? Dat is Stefan Segers Fotografie uw beste keuze. Stefan is een professionele fotograaf met ruime ervaring in trouwfotografie. Van de mooiste dag van uw leven wilt u graag een mooie en blijvende herinnering. Een herinnering die u terugvoert naar deze prachtige dag. Niet alleen vlak daarna maar ook jaren later nog, decennia zelfs. Een goede trouwfotograaf in Zoetermeer weet hoe belangrijk foto’s zijn voor de herinnering. En een goede trouwfotograaf weet een prachtige reportage te maken die uitdrukking geeft aan de sfeer en het gevoel van deze speciale dag. Stefan Segers is zo’n fotograaf die perfect de essentie van de dag vast kan leggen in zijn foto’s. Een reportage van het verloop van de dag met de belangrijkste onderdelen zoals de ceremonie, het naar buiten lopen en de toast maar ook de details van het bruidsboeket, jurk en locatie. En dat gecombineerd met een prachtige shoot van het bruidspaar en de aanwezige gasten.

Het grote voordeel van deze trouwfotograaf uit Zoetermeer is dat Stefan Segers bekend is met vrijwel alle locaties. Hierdoor weet hij precies van welk standpunt hij de mooiste foto’s kan maken, hoe de lichtinval is en waar de mooie plekjes zijn.

Wilt u meer informatie over Stefan Segers fotografie? Maak dan een afspraak voor een vrijblijvend gesprek. U kunt dan zijn werk bekijken en uw wensen bespreken. U kunt contact opnemen via mail of telefoon maar u kunt ook op de website uw gegevens achterlaten via het contactformulier.