ring-260892_1280.jpg

Trouwreportage in Zoetermeer

Een trouwreportage in Zoetermeer boekt u bij Stefan Segers Fotografie. Een mooie weergave van jullie trouwdag geeft een prachtige herinnering waar u later nog met veel plezier naar terug zult kijken. Foto’s ondersteunen het geheugen en brengen herinneringen tot leven. Zeker wanneer deze gemaakt worden door een professionele vakfotograaf die met passie zijn vak uitoefent. Die de essentie van de dag weer kan geven is foto’s en die sfeer, stijl en gevoel in zijn foto’s kan leggen. Voor zo’n trouwreportage in Zoetermeer bent u bij Stefan Segers Fotografie aan het juiste adres.

Het beste resultaat

Op discrete wijze wordt jullie bruiloft gefotografeerd. Door zijn kennis van de omgeving en de verschillende locaties weet Stefan Segers precies van welk standpunt hij de beste foto’s kan maken. Het doel is mooie foto’s vanaf de best mogelijke positie maar zonder daarbij uw gasten te hinderen of te belemmeren in hun zicht. Uw gasten zullen nauwelijks merken dat er gefotografeerd wordt.

Stijl en sfeer

Als u een trouwreportage in Zoetermeer boekt bij Stefan Segers Fotografie dan begint het met een afspraak om uw wensen te bespreken. U heeft vast ideeën wat u wilt met betrekking tot de foto’s en waarschijnlijk weet u ook hoe de dag er uit zal zien. Wat betreft de locaties maar ook de stijl en sfeer die u wenst u uw bruiloft. Romantisch, klassiek, modern of bohemian? Wat u ook wenst, Stefan Segers Fotografie kan er mee uit de voeten. Neem vandaag nog contact met hem op en maak een afspraak voor een vrijblijvend eerste gesprek.