Trendy trouwfoto’s, wie wil dat niet?

Je bruiloft is eenmalig en de hele avond is gevuld met belangrijke momenten. Je wilt foto's hebben van belangrijke en ook de ontroerende momenten waar alle gasten in hun meest voordelige of gekke posities op staan.

Naast alle belangrijke momenten ben ik ook altijd op zoek naar die lachende gasten, spelenede kinderen, een ontroerende oma of een traan van je vader. Als fotograaf kijk ik goed om mij heen om al deze momomenten te kunnen spotten. Ik ben dus continu scherp om deze momenten die overal plaatsvinden vast te leggen.

Soms heb de camera boven mijn hoofd of lig ik op de grond om maar de juiste hoek, belichting en compositie te kunnen vastleggen. Daarnaast gebruik ik bepaalde situates om creatieve foto's te maken, denk hieraan aan een leuke originele groepsfoto's.

Ik maak spontane trouwreportages net even anders dan anderen. Mijn trouwreportages zijn eigentijds, stijlvol en ongedwongen. Door mijn gevoel te volgen en te spelen met licht en compositie leg ik jullie dag op een creatieve manier vast.

Foto’s maken waar jullie je leven lang met plezier naar terugkijken is wat ik wil maken. Mijn stijl van fotograferen geeft een compleet verhaal van jullie trouwdag weer zoals jullie het hebben beleefd.

Een eigen stijl en werkwijze, onopvallend aanwezig maar alle ‘momenten’ perfect vastgelegd. De foto’s zijn top, het boek fantastisch en de fotograaf als mens ook aangenaam
— Miron en Jeroen