De 5 leukste bruidsreportage locaties in Rotterdam

Rotterdam is een grote stad met veel historie. In de oorlog is er veel verloren gegaan maar daar is weer veel voor in de plaats gekomen. Een trouwreportage in Rotterdam zou veel mooie foto's kunnen opleveren. Lees hier een aantal tips waar jullie eventueel de bruidsreportage zouden kunnen doen.

Bruidsfotografie in Rotterdam biedt vele mogelijkheden en is makkelijk bereikbaar. In het centrum van Rotterdam heb je een aantal plekken waar leuke foto's te maken zijn. Je hebt zowel oude gebouwen en omgeving als mooie parken, maar ook hyper moderne gebouwen. Ik heb even een aantal plekken bij elkaar verzameld waar we wel eens eerder geweest zijn voor een bruidsreportage.

Delfshaven

Midden in het centrum vind je de Delfshaven. Het is niet erg opvallend als je erheen rijdt maar als je daar eenmaal bent is het echt geweldig! Deze locatie is in de oorlog niet beschadigd waardoor je prachtig oude panden, kleine grachtjes, bruggetjes en haventjes hebt. Dit is dus echt een prachtige locatie voor jullie trouwreportage.

Kop van Zuid

Op de kop van Zuid heb je Hotel New York. Dit is een mooi oude locatie tussen gloednieuwe wolkenkrabbers! Hier krijgt een de huwelijksfotografie een andere wending. Traditionele foto's maar ook stads foto's kun je hier perfect maken. Je kunt er zowel trouwen als een geweldig feest te vieren. Bovendien is het een hotel en kan je er ook heerlijk blijven slapen. Deze locatie in Rotterdam is erg divers voor de bruidsfotografie en mochten jullie het kunnen inplannen is het zeker het overwegen waard.

trouwshoot trouwreportage in de haven van Rotterdam

trouwshoot trouwreportage in de SS Rotterdam 3

trouwshoot trouwreportage in de SS Rotterdam 2

trouwshoot bruidsfotografie bij hotel New York

trouwshoot trouwreportage in de SS Rotterdam 4

trouwshoot bruidsfotografie op de kop van Zuid Rotterdam

trouwshoot bruidsfotografie in de SS Rotterdam 1

trouwshoot trouwreportage Delfhaven Rotterdam

trouwshoot trouwreportage Euromast park

trouwshoot bruidsfotografie in de SS Rotterdam 2

trouwshoot bruidsfotografie in de SS Rotterdam 3

trouwshoot trouwreportage in de SS Rotterdam 1

trouwshoot bruidsfotografie bij de Erasmusbrug

Erasmusbrug

Een van de absolute highlights in Rotterdam is toch wel de Erasmusbrug. Deze mag je eigenlijk niet vergeten op de trouwreportage. Wie kent deze brug niet? Vlak bij de kop van Zuid vind je de brug en zou je deze goed kunnen combineren in de trouwreportage. Bij een bruiloft in Rotterdam horen natuurlijk trouwfoto's met de Erasmusbrug op de achtergrond! Aan de andere kant van de brug kun je ook onder de brug foto's maken wat ook mooi licht geeft. Verderop in de haven heb je weer mooi uitzicht op de brug en het eiland met de wolkenkrabbers.

Park Euromast

Een erg oud park met mooie grote oude bomen. Hier kan je terecht met lichte regen en volle zon. De hoge bomen zorgen voor mooi zacht licht doordat ze het licht van boven afschermen met de takken en bladeren. Er zijn hier grote grasvelden, maar ook kleine paadjes waar je overheen kan lopen wat een diverse trouwreportage oplevert. Een leuke combinatie zou de Euromast met het Euromast park kunnen zijn! Aan de rand van het park heb je ook een prachtig uitzicht over de Maas wat zeker de moeite waard is een kijkje bij te nemen voor de bruidsreportage.

SS Rotterdam

Dit oude schip is omgebouwd tot hotel en restaurant. Een prachtige locatie om foto’s te maken. Bovendien heel handig als het slecht weer is omdat je in het schip ook mooie foto’s kan maken terwijl je lekker droog zit. Je vindt hier grote verscheidenheid aan licht en kleur waardoor je veel verschillende foto’s kan maken tijdens de trouwreportage.

Ik ben benieuwd naar jullie trouwdag

Willen jullie ook in Rotterdam de trouwreportage gaan maken of willen jullie meer tips, kom dan gerust een keer langs. We nemen dan jullie trouwdag door en kijken waar we mooie foto's kunnen maken. We zijn erg benieuwd naar jullie trouwdag indeling en wat voor feest jullie willen organiseren. Uiteraard is bellen ook mogelijk op telefoon 06-53338796.

Stefan Segers
Sinds 2008 werkzaam als fotograaf met als specialiteit portretten, families, kinderen en bruiloften.
https://www.stefansegers.nl
Vorige
Vorige

Hoe vind je de perfecte bruidsfotograaf?

Volgende
Volgende

Hoe kies je locaties voor de trouwreportage?