Leuk dat jullie onze fotografie leuk vinden. Zijn jullie enthousiast geworden en willen jullie graag een afspraak maken voor een kennismakingsgesprek? Vul hier het formulier in om te kijken of ik nog beschikbaar ben.

Jullie zijn van harte welkom op mijn kantoor inde studio op de Eerste Stationstraat 185 in Zoetermeer waar we rustig jullie dag kunnen doornemen, albums bekijken en ontdekken of we de juiste klik hebben. Het is eventueel ook mogelijk dat ik naar jullie kom als dat beter uit komt. FaceTime en Skype zijn ook een perfect middel om te gebruiken bij ons kennismakingsgesprek.

Mail of bel me, dan neem ik zo snel mogelijk contact met jullie op. Ik ben nieuwsgierig  naar jullie planning en verhalen!

Ik ben benieuwd hoe jullie trouwdag eruit komt te zien. Vul onderstaand contact formulier in en reageer binnen 24 uur. Het komt wel eens voor dat mails in de SPAM folder terecht komen. Wanneer je geen bericht hebt ontvangen van mij binnen 24 uur, check dan even in de SPAM/JUNK folder.

Stefan Segers - Zoetermeer - Zuid Holland - trouwfotografie - bruidsfotografie - trouwreportage

Kantoor/Fotostudio:
Eerste Stationstraat 185
2712 HG Zoetermeer

KvK Haaglanden 27186506
BTW-nummer NL1818.48.077.B01

Telefoon: 06-53338796

trouwshoot.nl is een onderdeel van
Stefan Segers Fotografie

 

Andere fotografie

Ik ben ook beschikbaar voor zakelijke fotografie en familiefotografie. Bekijk daarom ook eens mijn andere websites: familieshoot.nl en stefansegers.nl