Een beeldend storybook van jullie bruiloft

Elke bruiloft verloopt anders en ook elk album is uniek. Ik ontwerp alle albums zelf en proberen door de juiste keuze te maken het verhaal opnieuw te vertellen van jullie trouwreportage. Doordat ik werk met pagina's die naadloos aan elkaar zijn verbonden kan ik werken met spreads in plaats van pagina's waardoor je het verhaal mooie kunt weergeven. Voor elk trouwalbum maak ik een uniek ontwerp dat past bij jullie smaak.

Hoe gaan we te werk 

ontwerp fase

Zodra ik alle foto's bewerkt heb ga ik beginnen met het uitzoeken van het beste materiaal dat geschikt is voor het album. Van al die foto's moet er uiteindelijk een keuze worden gemaakt welke in het album komen en het verhaal vertellen van de dag. Na  een zorgvuldige selectie gemaakt te hebben gaan ik beginnen met het ruwe ontwerp van het trouwalbum. Doordat ik al een selectie gemaakt heb kan ik sneller de juiste beelden bij elkaar pakken en een passend ontwerp maken. Elke spread is weer een klein verhaaltje van de dag op zichzelf. Na flink wat uren werk heb ik het eerste ontwerp van het album af. Deze bewaar ik en bekijk de volgende dag opnieuw om te zien of ik nog steeds tevreden ben met het ontwerp. Ik streef er naar het ontwerp van het album binnen een week na de bruiloft af te hebben! Wanneer ik  tevreden ben kan ik verder met de volgende stap. 

afronden album

Wanneer jullie voor een correctieronde heeft gekozen stuur ik het ontwerp digitaal naar jullie toe samen met alle foto's en kunnen jullie samen op je gemak kijken of er hier en daar wat foto's gewisseld moeten worden. Deze correcties sturen jullie door en verwerk ik in het album. Zodra ik daar klaar mee ben maken ik een afspraak met jullie om alles op kantoor te bekijken en het album helemaal naar smaak af te ronden.

Als jullie niet hebben gekozen voor een correctieronde verwerken rond ik het album mooi af en zorg ik ervoor dat alles beelden perfect bij elkaar passen qua kleur en belichting op elke spread. Zodra dat allemaal afgestemd is stuur ik het album naar de drukkerij en dan duurt het gemiddeld een week of 3 voor ik het album ontvang. Zodra ik het album heb ontvangen en gecontroleerd stuur ik jullie een e-mail om een afspraak in te plannen voor het afhalen van het album.

Fris en modern fotoalbum

Wanneer je gaat trouwen wil je geen zorgen om de fotografie hebben. Ik ben aanwezig maar niet op de voorgrond waardoor je lekker jezelf kunt blijven en alles op een frisse manier wordt vastgelegd.

Over 10 jaar wil je niet terug kijken op je album en zeggen dat het oubollig is toch? Ik maak een modern en tijdloos ontwerp van jullie bruiloft waar jullie jarenlang plezier van hebben.

Wanneer je het album terug bladert wil je weer dat heerlijke gevoel van de dag beleven, en met ons album herbeleef je de dag elke keer weer opnieuw.

Trouwalbum laten maken?

waar ik de bruidsfotografie niet van heb gemaakt

Het komt geregeld voor dat ik albums ontwerp voor bruidsparen die ik niet gefotografeerd heb. Dit gebeurd wel eens wanneer een bruidspaar alleen de foto's heeft afgenomen. Sommige bruidsparen proberen zelf wel eens een album te ontwerpen maar toch is het vaak lastig kiezen wanneer je voor jezelf iets moet maken. Iemand van buitenaf kan hier perfect mee omgaan, zelfs als ik niet op jullie bruiloft geweest ben. In ons intake gesprek nemen ik jullie dag door zoals het geweest is waardoor ik een goede indruk krijg. Daarna ga ik aan de slag en nodig ik jullie uit nadat het eerste ontwerp afgerond is om samen alle alles te fine-tunen. Op deze manier kruipen jullie hulp in het ontwerp en maak je het album compleet naar smaak af zoals jullie willen.

Exclusief, duurzaam en topkwaliteit

Een digitaal fotoalbum wordt helemaal met de hand gemaakt en ingebonden. Dit album biedt veel verschillende mogelijkheden en de keuze in album soorten is nagenoeg onbeperkt.

Het exclusieve digitale fotoalbum is van topkwaliteit en uitermate geschikt om jullie mooiste herinneringen in te vereeuwigen. Wanneer jullie kiezen voor dit album, kiezen jullie voor kwaliteit. Alle pagina’s worden namelijk alleen afgedrukt op fotopapier van het hoogste niveau. Jullie krijgen dus echt foto’s van TOP kwaliteit en geen printwerk. Elke foto wordt door een vakman beoordeeld en eventueel bijgewerkt, zodat jullie optimaal vereeuwigd worden.

Daarnaast is een exclusief digitaal fotoalbum gemaakt om lang mee te gaan. Het is van degelijk handwerk, dus er zijn geen pagina’s die loslaten. Samen met de kwaliteitscovers én het stevige fotopapier bepaalt ook de bindwijze het degelijke en duurzame karakter van deze fotoboeken. Bovendien is de bindwijze van het album uniek. De pagina’s liggen altijd vlak naast elkaar, zonder vouw, waardoor je een spread krijgt in plaats van een pagina. Dit betekent dat jullie alle foto’s optimaal kunnen bekijken, zonder een vouw die het totaalbeeld verstoort. Het leuke is dat de spread een verhaal vertelt. Elke pagina die jullie omslaan is onderdeel van jullie speciale dag en het geheel zorgt voor een onvergetelijke herinnering.

Cover mogelijkheden

Een trouwalbum wordt uniek door de kaft die jullie kiezen. We hebben een grote hoeveelheid mogelijkheden voor de kaft waardoor jullie keuze genoeg hebben om een kaft uit te zoeken die bij jullie past. Er is keuze uit verschillende materialen zoals acryl, bedrukt leer, linnen, leer en nog veel meer.. Qua kleur is er ook heel wat te kiezen, van fleurig fel roze tot klassiek zwart.

trouwshoot layflat trouwalbum

Platliggend fotoboek

Mijn trouwalbums worden vlakliggend lay-flat) gebonden, waarbij de linker en rechterpagina in elkaar doorlopen en je per spread kunt opmaken in plaats van per pagina. Het verhaal komt bij Lay-Flat veel beter tot zijn recht. Doordat de linker- en rechterpagina een perfecte vlakligging hebben, is het platliggend fotoboek uitermate geschikt voor grote foto’s die beide pagina’s bedekken.

trouwshoot opbergdoos voor trouwalbum

Handige opbergdoos

Optioneel is een handig opbergdoos waarin je het album kunt plaatsen om het beter te beschermen. Deze doos kan bijvoorbeeld in hetzelfde materiaal als het album worden gemaakt maar kan ook in ander materiaal worden gemaakt wat goed passend is bij het trouwalbum. De opbergdoos kan zelfs worden voorzien van jullie gegraveerde namen.


★★★★★  Stefan is een hele prettige fotograaf. Neemt de tijd om alles door te spreken en heeft leuke ideeën. Het album is super geworden. Een hele mooie herinnering na zo'n mooie dag.

★★★★★

Stefan is een hele prettige fotograaf. Neemt de tijd om alles door te spreken en heeft leuke ideeën. Het album is super geworden. Een hele mooie herinnering na zo'n mooie dag.

Kosten trouwalbum laten maken

De prijs van het album is inclusief het ontwerp en opmaak

  • Formaat album: 30 x 30 cm - 850 Euro

  • Formaat album: 25 x 25 cm - 650 Euro

  • Aantal pagina’s: 40

  • Aantal foto’s in album: ± 175

  • Er is 1 correctie ronde op kantoor (zo’n 2 uur)

  • Het album wordt geleverd met een standaard cover (leer of canvas)

  • Er is keuze uit meerdere kleuren

  • Optioneel: handige opberg doos


Check mijn beschikbaarheid

De meeste bruidsparen leggen mij 1 jaar van te voren vast voor hun bruiloft. Neem dan contact met me op voor een vrijblijvend eerste gesprek waarin we uw wensen bespreken en ik meer werk en visie aan jullie kan tonen. Willen jullie mij boeken voor uw bruiloft? Dan gaan we dieper in op de details en bespreken we bijvoorbeeld jullie wensen, de locaties en het draaiboek. Zijn jullie al getrouwd, en willen jullie door mij het album laten ontwerpen laat mij dat ook even weten. Neem contact met me op om een afspraak te maken. Ik ben telefonisch of via e-mail te bereiken.