Do’s en don’ts bij het kopen van je bruidsjurk

Do’s en don’ts bij het kopen van je bruidsjurk

De bruidsjurk is dé jurk waar je al zo lang over gedroomd hebt en ze mag niet minder zijn dan perfect. De druk is dan ook hoog terwijl het kopen van een bruidsjurk net een magische ervaring moet zijn. Niet leuk als het koud zweet je al uitbreekt als je er nog maar aan denkt. Met deze do’s en don’ts zal er een zware last van je schouders vallen en kan je uitkijken naar je eerste bezoek aan de bruidswinkel. Je zal gewapend met de juiste informatie en tips zeer snel de jurk van je dromen eruit pikken. 

Hoe bereid je een loveshoot op het strand voor

Hoe bereid je een loveshoot op het strand voor

Het wordt weer lekker weer en dan kunnen we weer lekker naar buiten om foto's te maken. In de lente staat de zon nog redelijk laag en is het vroeg donker. Eigenlijk perfect om een loveshoot te plannen dus. Een loveshoot is een perfecte manier om jullie liefde vast te leggen in prachtig beeld.

Je verkering vieren en je liefde verrassen met te gekke fotoshoot. Of je nu 1 of 10 jaar samen bent een loveshoot is altijd een goed idee! En een loveshoot kan in elk seizoen!

8 redenen om bruidsfotografie in zwart-wit te maken

8 redenen om bruidsfotografie in zwart-wit te maken

Bij zwart-wit bruidsfotografie zijn de bruidsfoto's zonder kleuren, maar soms wordt door het wegnemen van de kleur iets groter aan het beeld toegevoegd. Maar is het dan niet heel zonde om in zwart-wit te fotograferen terwijl we prachtige digitale camera's hebben met super goede kleuren sensoren? Een hoop fotografen vinden het heel zonde om in zwart wit te fotograferen vanwege hun goede kleuren sensor en gebruiken van die "filters" om mooie foto's te maken, maar vergeten dat zwart-wit heel veel impact kan hebben. Wat gebeurd er nu als je een completen bruiloft naast kleur ook eens in zwart-wit gaat bewerken? Je zal versteld staan hoe gaaf je foto's worden!

Trouwfotografie Paviljoen de Witte in Scheveningen met Janet en Yu

Trouwfotografie Paviljoen de Witte in Scheveningen met Janet en Yu

Niets is leuker dat je lekker weer hebt op je trouwdag. Vandaag was weer zo'n dag en Janet en yu gaan trouwen. De ceremonie in het stadhuis van Leidschendam en het feest in Paviljoen de Witte in Scheveningen. Voor de trouwfotografie zijn we naar het park Vreugd en Rust in Voorburg.

De beste bruiloftsthema's voor prachtige fotomomenten

De beste bruiloftsthema's voor prachtige fotomomenten

Tijdens mijn carrière heb ik te maken gehad met stellen die het een steeds grotere uitdaging vonden om hun bruiloft op te laten vallen in de massa. Voor professionele fotografen is het geen probleem om de bruid en bruidegom er op hun best uit te laten zien op hun grote dag, maar als je iets wilt dat een beetje anders is, zou je ook altijd voor een themabruiloft kunnen kiezen. Als je een bruiloft wilt die jou en je gasten levenslang bij zal blijven, zijn hier een paar van mijn favoriete thema's, die er niet alleen geweldig uitzien, maar ook nog eens hartstikke leuk zijn.

Perfecte loveshoot buiten met deze handige tips

Perfecte loveshoot buiten met deze handige tips

Loveshoots zijn een groeiende trend in het vastleggen van je verloving en een prachtige manier om jullie geluk te delen met je omgeving. Of je de foto’s nou gebruikt voor het bekend maken van jullie bruiloft, voor een foto in de krant of gebruiken voor een Safe The Date uitnodiging, deze foto’s maken steeds vaker deel uit van jullie weg naar de bruiloft. Hoe kan je er nou voor zorgen dat de loveshoot foto’s precies worden zoals je ze altijd in gedachte hebt gehad?

Hier vindt je de mooiste bruidsfotografie locaties in Utrecht

Hier vindt je de mooiste bruidsfotografie locaties in Utrecht

Het mooie van mijn werk is dat ik op de mooiste plekken kom. Verschillende dorpen en steden en prachtige locaties zie ik voorbij komen tijdens de trouwreportages. Een stad waar zeker mooie foto's te maken zijn is Utrecht. Ik heb een aantal gave locaties verzameld om jullie trouwreportage compleet te maken.