Bruidsfotografie tips Delft - Hotel Johannes Vermeer

Is er een kans dat het op jullie mooiste dag gaat regenen? Zorg dan voor een fotolocatie waar je droog zit. Mocht het opklaren kan je altijd weer naar buiten. Hotel Johannes Vermeer in Delft is zo'n mooie locatie.

Geschiedenis

Het hotel is vernoemd naar Johannes Vermeer, met Rembrandt de beroemdste Nederlandse kunstschilder uit de Gouden Eeuw. Hij leefde van 1632 tot 1675. Vermeer werd geboren in Delft. Er zijn 34 schilderijen van hem bewaard gebleven. Hij schilderde vaak personen die zich met dagelijkse dingen bezighielden zoals schrijven, lezen en musiceren.

In het centrum van Delft is aan de Voldersgracht 21 het Vermeercentrum gevestigd. U kunt daar reproducties van alle schilderijen van Johannes Vermeer zien in chronologische volgorde. Tevens wordt er aandacht besteed aan de werkwijze van Vermeer in zijn atelier.

In het Mauritshuis in Den Haag kunt u Vermeers wereldberoemde werken Gezicht op Delft uit 1661 en het prachtige en geheimzinnige Meisje met de Parel uit 1665 bezichtigen. bron: www.hotelvemeer.nl

Mooie locatie

Het monumentale pand is een voormalige sigarettenfabriek van Hendrik Swarttouw, een beroemde Delvenaar uit de 19de eeuw. Het voordeel van dit hotel is dat het een uitstekende ligging heeft in de binnenstad, het hart van Delft. Tijdens een regendag kan je hier perfect terecht om foto's te maken van jullie bruiloft door de trouwfotograaf delft.

Hotel-vermeer
interieur-Hotel-vermeer
trouwreportage-Hotel-vermeer
zithoek-Hotel-vermeer
kamer-Hotel-vermeer
thee drinken op het terras
op de trap in Hotel Vermeer
bruidsfotografie-Hotel-vermeer
details-Hotel-vermeer

Foto plekken

In de gang bij de tafeltjes kan je lekker een kop thee drinken of op de trap kan je lekker zitten en heb je heel mooi licht. Maar ook in de verschillende kamers zou je terecht kunnen om foto's te maken. Klaart het weer intussen op kan je naar buiten de stad in. Het hotel is de ideale uitvalsbasis om de eeuwenoude panden en grachten. De stadswandeling van Delft is één van de mooiste van de wereld en staat gegarandeerd voor mooie foto's van jullie bruiloft.

Naast de fotoshoot kun je hier ook terecht om je feest te geven of te overnachten na de bruiloft. Vraag hiervoor meer informatie bij het Hotel of via de website www.hotelvermeer.nl


Vrijblijvend eerste gesprek

bruidsfotograaf Stefan Segers

Gaan jullie binnenkort ook trouwen en lijkt jullie deze locatie gaaf? Ik kan jullie nog vele meer over deze locatie vertellen. Neem dan contact met me op voor een vrijblijvend eerste gesprek waarin we al jullie wensen bespreken en ik meer werk en visie aan jullie kan tonen. Willen jullie mij boeken voor uw bruiloft? Dan gaan we dieper in op de details en bespreken we bijvoorbeeld jullie wensen, de locaties en het draaiboek. Neem contact met me op om een afspraak te maken. Ik ben telefonisch of via e-mail te bereiken.

Stefan Segers

Sinds 2008 werkzaam als fotograaf met als specialiteit portretten, families, kinderen en bruiloften.