Gooi het bruidsboeket voor een onvergetelijk trouwfeest: lees onze tips!

Het gooien van het bruidsboeket is een traditionele en populaire activiteit op trouwfeesten. Het idee is dat de vrouw die het boeket vangt, de volgende is die gaat trouwen. Het gooien van het bruidsboeket kan echter ook als ouderwets of seksistisch worden gezien. Toch zijn er vele bruiden die deze traditie nog steeds graag uitvoeren, omdat het het feest een extra boost geeft. In dit artikel bespreken we de voordelen van het gooien van het bruidsboeket en geven we tips om deze traditie zo leuk mogelijk te maken.

Het gooien van het bruidsboeket als traditie

Het gooien van het bruidsboeket is een traditie die al jarenlang wordt uitgevoerd op trouwfeesten. Het is een manier om de bruid te eren en haar te laten stralen op haar grote dag. Bovendien is het gooien van het bruidsboeket een geweldige gelegenheid voor feestfotografie en bruidsfotografie. De fotograaf kan de vangst van het boeket vastleggen en de reacties van de gasten op de foto zetten. Het gooien van het bruidsboeket is ook een leuke manier om de gasten op de dansvloer te krijgen en het feest een extra boost te geven.

trouwshoot feestfotografie bruidsboeket gooien

Tips voor het gooien van het bruidsboeket

Om het gooien van het bruidsboeket zo leuk mogelijk te maken, zijn hier enkele tips:

  1. Kies een geschikt moment om het boeket te gooien, zoals na het diner of tijdens het dansen.

  2. Laat de DJ of band het gooien van het bruidsboeket aankondigen, zodat alle gasten weten wat er gaat gebeuren.

  3. Zorg voor een mooie plek om het boeket te gooien en zorg ervoor dat er genoeg ruimte is voor alle gasten om te kunnen vangen.

  4. Maak het gooien van het bruidsboeket inclusief door ook mannen of oudere gasten uit te nodigen om mee te doen.

  5. Geef het boeket aan een speciale gast, zoals de moeder van de bruid of de oudste getrouwde vrouw op het feest, in plaats van het boeket te gooien.

trouwshoot feestfotografie bruidsboeket gevangen

Conclusie: Hoewel het gooien van het bruidsboeket een traditionele activiteit is die kan worden gezien als ouderwets of seksistisch, zijn er vele bruiden die deze traditie nog steeds graag uitvoeren. Het gooien van het bruidsboeket is een geweldige manier om de bruid te eren, de gasten op de dansvloer te krijgen en het feest een extra boost te geven. Met de bovenstaande tips kun je het gooien van het bruidsboeket zo leuk en inclusief mogelijk maken. Vergeet niet om de fotograaf te laten weten dat het gooien van het bruidsboeket gaat plaatsvinden, zodat deze dit belangrijke moment kan vastleggen. Kortom, het gooien van het bruidsboeket is een mooie en leuke traditie die het feest net dat beetje extra geeft. Zolang het bruidspaar zich comfortabel voelt bij het uitvoeren van deze traditie, kan het gooien van het bruidsboeket een hoogtepunt zijn van hun trouwfeest.

Heb je nog vragen over het gooien van het bruidsboeket op je trouwfeest of wil je meer informatie over onze bruidsfotografie en feestfotografie? Neem dan gerust contact met ons op via het contactformulier 👇🏼. Ik helpen je graag verder om van je trouwfeest een onvergetelijke dag te maken!

handtekening Stefan Segers
 
bruidsfotograaf Stefan Segers
Stefan Segers
Sinds 2008 werkzaam als fotograaf met als specialiteit portretten, families, kinderen en bruiloften.
https://www.stefansegers.nl
Vorige
Vorige

7 Tips voor de heerlijke Bruiloftstaart: Van Taarttopper tot Taart

Volgende
Volgende

Waarom een goede dj zorgt voor spetterende feestfoto's