Maak de perfecte exit met fonkelende sterretjes op je bruiloft

Een Sparkle Exit is een geweldige manier om de avond af te sluiten met een spetterend en romantisch moment. Maar hoe plan je dit nu het beste en waar moet je op letten? Hieronder geef ik je graag nog wat extra tips en tricks om ervoor te zorgen dat jouw Sparkle Exit helemaal geslaagd is.

Allereerst is het van belang om de juiste sterretjes te gebruiken. Er zijn veel verschillende soorten sterretjes op de markt, maar niet allemaal zijn ze veilig om te gebruiken. Kies voor sterretjes die geschikt zijn voor binnen- en buitenbruiloften en die die minimaal 90 seconden branden om te worden gebruikt tijdens de Sparkle Exit.

Wanneer je de sterretjes hebt gekocht, is het tijd om te plannen hoe je ze gaat gebruiken. Zorg ervoor dat je een veilige plaats hebt om ze aan te steken en dat je de sterretjes niet te dicht bij brandbare materialen houdt. Het is ook belangrijk om te weten hoeveel sterretjes je nodig hebt voor de Sparkle Exit. Dit hangt af van de grootte van jouw gastenlijst en hoeveel mensen er deelnemen aan de Sparkle Exit.

Bij het aansteken van de sterretjes is het handig om enkele aanstekers bij de hand te hebben. Vraag aan een paar vrienden of familieleden om te helpen bij het aansteken van de sterretjes. Je kunt ook enkele kaarsen klaar zetten waarmee iedereen de sterretjes gemakkelijk kan aansteken. Zo hoef je niet met een aansteker te prutsen en is het veiliger voor de kleding.

Om ervoor te zorgen dat de Sparkle Exit er fantastisch uitziet op de foto's, is het belangrijk om de juiste opstelling te hebben. Het is een goed idee om de gasten te vragen om aan weerszijden van het gangpad te staan en om de sterretjes omhoog te houden. Dit zorgt voor een mooie symmetrie en zorgt ervoor dat het bruidspaar er echt tussenuit springt op de foto's.

Wanneer het bruidspaar door de menigte loopt is het handig om van tevoren af te spreken met de gasten dat zij achter het bruidspaar aansluiten. Zo creëer je niet alleen een mooi moment voor het bruidspaar zelf, maar ook achter het bruidspaar zijn de sterretjes goed te zien. Dit zorgt voor een prachtig en spectaculair beeld, zeker wanneer dit door de fotograaf wordt vastgelegd.

Super tip: voor een nog spectaculairder effect is om halverwege de exit te stoppen en elkaar een kus te geven. Op deze manier creëer je niet alleen een romantisch moment, maar ook een prachtige foto waarbij het bruidspaar omringd is met glinsterende sterretjes. Zeker weten dat deze foto een mooie plek krijgt in jullie trouwalbum!

Tenslotte is het belangrijk om voldoende afstand te houden tussen de gasten en de sterretjes. Ook is het van belang om de sterretjes niet te dicht bij brandbaar materiaal te houden, zoals bijvoorbeeld gordijnen. Zo zorg je niet alleen voor een mooi, maar ook voor een veilig einde van jullie bijzondere dag.

Kortom, een Sparkle Exit is een fantastische manier om je bruiloft op een feestelijke manier af te sluiten. Door de juiste soort sterretjes te kiezen, ze veilig aan te steken, een goede opstelling te hebben en altijd voorzichtig te zijn, kun je een mooie laatste foto maken die je voor altijd zult koesteren. Ik hoop dat deze extra tips je helpen om jouw Sparkle Exit helemaal te laten slagen. Geniet van deze mooie en bijzondere dag en vergeet niet om te stralen als nooit tevoren!

portret bruidsfotograaf Stefan Segers
Stefan Segers
 
Stefan Segers
Sinds 2008 werkzaam als fotograaf met als specialiteit portretten, families, kinderen en bruiloften.
https://www.stefansegers.nl
Vorige
Vorige

Top 10 Romantische Trouwlocaties in Nederland voor Intieme Bruiloften

Volgende
Volgende

Trouwfeest in Het Paleis - Schiedam