Bruidsfotograaf in Amsterdam - Stefan Segers van trouwshoot

Bruidsfotograaf in Amsterdam

Ben je je bruiloft aan het plannen in de veelzijdige hoofdstad van Nederland en ben je nog op zoek naar een bruidsfotograaf met ervaring? Trouwshoot fotografeert op alle locaties in Nederland en dus ook in Amsterdam. Of dit nou in de zomer aan de gracht is of binnen in een gezellig zaaltje. De bruidsfoto’s zullen van hoge kwaliteit en met aandacht gemaakt zijn. Doordat ik de afgelopen jaren meer dan 200 bruiloften met succes heb mogen fotograferen, heb ik ervaring met verschillende trouwerijen en locaties.

 Bruidsfotograaf in Amsterdam Stefan Segers

Kennismakingsgesprek

Na het eerste contact zullen we een kennismakingsgesprek inplannen om elkaar beter te leren kennen. Hierbij is het belangrijk dat er een klik van beide kanten is. Tijdens dit gesprek nemen we jullie bruiloft door en kan ik beelden laten zien van een vorige trouwreportage. Zo kunnen jullie ideeën op doen voor de trouwfoto’s, maar ook voor andere aspecten van jullie bruiloft. Om er voor te zorgen dat het resultaat naar wens is bespreken we jullie wensen en wat jullie terug willen zien in de foto’s. Ook de locatie wordt besproken want dit heeft invloed op de sfeer van de trouwfotografie. De bruidsfoto’s komen het beste tot zijn recht als de fotografie buiten plaatsvindt.

 

Wat andere bruidsparen over mij zeggen

 Bruidsfotograaf in Amsterdam - bruidspaar in de auto

Pre-wedding shoot

Voor jullie trouwdag is het mogelijk om een pre-wedding shoot, ook wel loveshoot, te doen. Een pre-wedding shoot houdt in dat jullie samen met mij een fotoshoot doen ter voorbereiding op de bruiloft. Het voordeel van deze shoot is dat jullie op deze manier mijn stijl van fotograferen beter leren kennen. Ook zullen jullie de foto’s meekrijgen waardoor je deze kan gebruiken voor bijvoorbeeld de uitnodiging of het gastenboek. Het tarief voor een pre-wedding shoot bedraagt €200 en zal ongeveer 1 uur duren. De locatie is zelf te bepalen. Het is mogelijk de shoot in een studio te doen maar je kan ook zelf een locatie uitzoeken.

 Bruidsfotograaf in Amsterdam - bruidsfotografie in het centrum van Amsterdam

Fotografie op de bruiloft

Tijdens de bruiloft zal ik me tussen de mensen mengen. Zo krijg ik net als de gasten alle belangrijke momenten mee. Doordat ik me vanaf het begin van de dag meng, ben ik niet aanwezig op de voorgrond maar kan ik jullie dag wel prachtig in beeld brengen. Ik zoek alle emotionele, maar ook oprechte en blije moment op waardoor de foto’s niet geposeerd maar spontaan zullen worden.

 Bruidsfotograaf in Amsterdam tijdens de ceremonie

Trouwalbum

Na de trouwdag ga ik de foto’s bewerken en stuur ik ze jullie toe. Deze kunnen jullie gemakkelijk downloaden en delen met familie en vrienden. Vervolgens ontwerp ik een origineel trouwalbum dat tijdloos en modern is, zodat jullie over 10 jaar nog met een glimlach terugkijken naar de foto’s. Bij de optionele correctieronde is het mogelijk om aanpassingen door te geven zodat jullie nog meer bijdrage kunnen leveren aan het album. Met dit trouwalbum kan je op elk moment deze mooie dag herbeleven.


Vrijblijvend eerste gesprek

 trouwshoot bruidsfotograaf Stefan Segers

Heeft u interesse in bruidsfotograaf in Amsterdam door trouwshoot.nl? Neem dan contact met me op voor een vrijblijvend eerste gesprek waarin we uw wensen bespreken en ik meer werk en visie aan jullie kan tonen. Willen jullie mij boeken voor uw bruiloft? Dan gaan we dieper in op de details en bespreken we bijvoorbeeld jullie wensen, de locaties en het draaiboek. Neem contact met me op om een afspraak te maken. Ik ben telefonisch of via e-mail te bereiken. 

Bekijk hier meer bruidsfotografie