Bruidsfotograaf Amsterdam

Ben je je bruiloft aan het plannen in de veelzijdige hoofdstad van Nederland en ben je nog op zoek naar een bruidsfotograaf met ervaring? Trouwshoot fotografeert op alle locaties in Nederland en dus ook bruidsfotografie Amsterdam. Of dit nou in de zomer aan de gracht is of binnen in een gezellig zaaltje. De bruidsfoto’s zullen van hoge kwaliteit en met aandacht gemaakt zijn. Doordat ik de afgelopen jaren meer dan 200 bruiloften met succes heb mogen fotograferen, heb ik ervaring met verschillende trouwerijen en locaties.

Bruidsfotograaf in Amsterdam Stefan Segers

Kennismakingsgesprek

Na het eerste contact zullen we een kennismakingsgesprek inplannen om elkaar beter te leren kennen. Als bruidsfotograaf Amsterdam vind ik het belangrijk dat er een klik van beide kanten is. Tijdens dit gesprek nemen we jullie bruiloft door en kan ik beelden laten zien van een vorige trouwreportage. Zo kunnen jullie ideeën op doen voor de trouwfoto’s, maar ook voor andere aspecten van jullie bruiloft. Om er voor te zorgen dat het resultaat naar wens is bespreken we jullie wensen en wat jullie terug willen zien in de foto’s. Ook de locatie wordt besproken want dit heeft invloed op de sfeer van de trouwfotografie. De bruidsfoto’s komen het beste tot zijn recht als de fotografie buiten plaatsvindt.

trouwshoot-awards-logos.jpg
 
 

Wat andere bruidsparen over mij zeggen

Bruidsfotograaf in Amsterdam - bruidspaar in de auto

Pre-wedding shoot

Voor jullie trouwdag bruidsfotografie amsterdam is het mogelijk om een pre-wedding shoot, ook wel loveshoot, te doen. Een pre-wedding shoot houdt in dat jullie samen met mij een fotoshoot doen ter voorbereiding op de bruiloft. Het voordeel van deze shoot is dat jullie op deze manier mijn stijl van fotograferen beter leren kennen. Ook zullen jullie de foto’s meekrijgen waardoor je deze kan gebruiken voor bijvoorbeeld de uitnodiging of het gastenboek. Het tarief voor een pre-wedding shoot bedraagt €200 en zal ongeveer 1 uur duren. Boeken jullie direct tijdens het kennismakingsgesprek krijgen jullie deze fotoshoot van mij cadeau! De locatie is zelf te bepalen. Het is mogelijk de shoot in een studio te doen maar je kan ook zelf een locatie uitzoeken.

Bruidsfotograaf in Amsterdam - bruidsfotografie in het centrum van Amsterdam

Fotografie op de bruiloft

Tijdens de bruiloft zal ik me als bruidsfotograaf Amsterdam tussen de mensen mengen. Zo krijg ik net als de gasten alle belangrijke momenten mee. Doordat ik me vanaf het begin van de dag meng, ben ik niet aanwezig op de voorgrond maar kan ik jullie dag wel prachtig in beeld brengen. Ik zoek alle emotionele, maar ook oprechte en blije moment op waardoor de foto’s niet geposeerd maar spontaan zullen worden.

Bruidsfotograaf in Amsterdam tijdens de ceremonie

Trouwalbum

Na de trouwdag ga ik jullie bruidsfotografie Amsterdam bewerken en stuur ik ze jullie toe. Deze kunnen jullie gemakkelijk downloaden en delen met familie en vrienden. Vervolgens ontwerp ik een origineel trouwalbum dat tijdloos en modern is, zodat jullie over 10 jaar nog met een glimlach terugkijken naar de foto’s. Bij de optionele correctieronde is het mogelijk om aanpassingen door te geven zodat jullie nog meer bijdrage kunnen leveren aan het album. Met dit trouwalbum kan je op elk moment deze mooie dag herbeleven.


Bruidsfotograaf Stefan Segers

trouwshoot bruidsfotograaf Stefan Segers

Sinds 2008 ben ik werkzaam als professionele fotograaf. De afgelopen jaren heb ik een groot aantal bruiloften in Nederland en het buitenland mogen fotograferen waardoor ik behoorlijk wat ervaring heb opgedaan. De eerste opleiding die ik heb afgerond is grafisch ontwerper, vervolgens ben ik doorgegaan met de fotovakschool en heb ik mijn studie vervolgd bij de beste bruidsfotografen ter wereld.

Intussen heb ik van mijn hobby mijn full-time job gemaakt en heb ik als bruidsfotograaf Amsterdam met mijn jarenlange ervaring verschillende adembenemende bruidsreportages mogen maken. Door de jaren heen heb ik verschillende internationale Awards voor bruidsfotografie gewonnen. Met trots kan ik zeggen dat mijn klanten erg tevreden zijn over mijn werk!

meer over mij - neem direct contact met me op

 

Bekijk hier meer bruidsfotografie


★★★★★ Stefan is een top fotograaf! Hij heeft onze dag precies vast gelegd zoals wij dat wilde. De foto’s zijn spontaan, leuk en prachtig geworden. Zelf is het ook echt een leuke man! Hij houdt van grapjes maken en dat maakte de sfeer vooral in het begin en bij de fotoshoot erg goed. Je voelt je snel op je gemak en voelt hij als een vriend. Ook tijdens het feest hebben we mogen genieten van zijn dans moves! Iedereen was gek op hem. Heb al van vrienden en familie gehoord dat ze hem gaan onthouden en dat zegt genoeg!  Joyce en Yuri

★★★★★

Stefan is een top fotograaf! Hij heeft onze dag precies vast gelegd zoals wij dat wilde. De foto’s zijn spontaan, leuk en prachtig geworden. Zelf is het ook echt een leuke man! Hij houdt van grapjes maken en dat maakte de sfeer vooral in het begin en bij de fotoshoot erg goed. Je voelt je snel op je gemak en voelt hij als een vriend. Ook tijdens het feest hebben we mogen genieten van zijn dans moves! Iedereen was gek op hem. Heb al van vrienden en familie gehoord dat ze hem gaan onthouden en dat zegt genoeg!

Joyce en Yuri

Kosten op maat

De kosten voor jullie bruidsfotografie Amsterdam zijn heel makkelijk te berekenen. Je kunt kiezen voor fotografie zonder album. Richtprijs: 1250,-. Of jullie kiezen voor het totaalpakket welke je kunt uitbreiden. Deze heb je al vanaf 1699,-.

Het totaalpakket bevat:

 • mij, om persoonlijk je dag vast te leggen

 • online, met een wachtwoord beveiligde galerij

 • zoveel foto's als nodig jullie verhaal te vertellen

 • eerste overleg

 • 1,5 dag nabewerking van de beelden

 • tussen de 400-600 bewerkte hoge resolutie foto's

 • volledige dag professioneel ontwerp van het trouwalbum

 • 25x25cm trouwalbum met 40 pagina's

 • alle bedragen zijn inclusief B.T.W.

 • reistijd en reiskosten inbegrepen

Check mijn beschikbaarheid

De meeste bruidsparen leggen mij 1 jaar van te voren vast voor hun bruiloft. Neem dan contact met me op voor een vrijblijvend eerste gesprek waarin we uw wensen bespreken en ik meer werk en visie aan jullie kan tonen. Willen jullie mij boeken voor uw bruiloft? Dan gaan we dieper in op de details en bespreken we bijvoorbeeld jullie wensen, de locaties en het draaiboek. Neem contact met me op om een afspraak te maken. Ik ben telefonisch of via e-mail te bereiken.