Bruidsfotograaf

Jij en de liefde van je leven zijn al een tijdje verloofd en het is tijd om een begin te maken aan het plannen van de bruiloft. De periode tussen het verloven en trouwen kan erg verschillen. Sommige koppels kiezen er voor om na een paar maanden al te trouwen, anderen trouwen pas 2 jaar na de verloving. Een aantal maanden voor de bruiloft, begint de druk toch wel te komen en zal je toch echt een start moeten gaan maken met de voorbereidingen. Dit begint bij de locatie en eindigt bij de meest gedetailleerde aspecten. Hierbij kan een bruidsfotograaf niet meer weggedacht worden.

professionele trouwfotograaf Stefan Segers

Waarom een trouwfotograaf?

Om deze bijzondere dag vast te leggen heb je iemand nodig die foto’s wil en kan maken. Maar waarom is het zo belangrijk om te investeren in jullie trouwfoto’s? Wanneer de bruiloft is geweest zitten de leuke herinneringen in je hoofd en heb je je trouwring en het trouwboekje nog. De herinneringen zullen helaas vervagen, foto’s niet! Kwalitatief goede foto’s in een tijdloos trouwalbum zijn na 10/20/30 jaar nog steeds leuk om naar terug te kijken. Daarnaast is het natuurlijk een mooie herinnering waar je niet alleen, maar ook je familie en vrienden op terug kunnen kijken. Deze willen achteraf ook nog plezier hebben van de trouwfoto’s.   

trouwshoot trouwfotograaf loveshoot

Loveshoot

Tijdens de bruiloft maak ik een bruidsreportage waarbij jullie hele dag wordt vastgelegd. Als bruidsfotograaf bied ik ook de mogelijkheid om een fotoshoot voor de bruiloft te doen. Dit wordt ook wel loveshoot of een pre-wedding shoot genoemd. Dit betreft een shoot van 1 uur waarbij we elkaar leren kennen. Zo kennen jullie voor de bruiloft mijn stijl van fotograferen en kan ik inschatten wat jullie wensen zijn. Dit maakt het fotograferen tijdens de trouwdag comfortabeler voor beide partijen. Tevens kunnen deze foto’s worden gebruikt voor verschillende doeleinden op de bruiloft, bijvoorbeeld voor de uitnodiging. Het tarief voor alleen een loveshoot bedraagt €200.

trouwshoot trouwalbums

Trouwalbum

Door creatief te spelen met compositie en licht wordt jullie trouwdag op een professionele manier vastgelegd. Zo krijg je foto’s waar jullie lang met plezier naar terug zullen kijken. Na de trouwdag maak ik een selectie van de trouwfoto’s die het beste jullie dag in beeld brengen. Vervolgens bewerk ik de foto’s en maak ik een ontwerp van het album. Alle albums zullen door mij worden ontworpen waardoor je verzekerd bent van een uniek album. Binnen een week na de bruiloft is het ontwerp van het trouwalbum af. Er kan optioneel worden gekozen voor een correctieronde. Dit houdt in dat jullie een eerste versie van het album ontvangen en vervolgens aanpassingen kunnen doorgeven. Als deze aanpassingen zijn gedaan is het trouwalbum af en kunnen jullie jaren genieten van de mooie beelden.

de mooiste momenten vastgelegd door een professionele fotograaf

Als bruidsfotograaf meng ik me tussen de mensen. Daardoor maak ik de dag net zo mee als jullie gasten: ik krijg alle belangrijke momenten te zien. Doordat ik al meer dan 200 bruiloften heb gefotografeerd, kan ik goed anticiperen. Bovendien ga ik op in de menigte. Daardoor blijft iedereen zichzelf en vang ik alle mooie momenten. Zo brengt mijn bruidsfotografie jullie dag prachtig in beeld. 

Inmiddels heb ik een aantal internationale fotografie-awards in ontvangst mogen nemen. Jullie bruidsfoto's zijn bij mij dus in goede handen.

bij trouwshoot geen zorgen

Als ervaren bruidsfotograaf heb ik al meer dan 200 huwelijken vastgelegd!
7 redenen om te kiezen voor mijn bruidsfotografie:

  • Al meer dan 200 bruidsparen zijn jullie voorgegaan

  • Gemiddelde beoordeling van mijn werk: 9,6!

  • Ik ben een professioneel en fulltime bruidsfotograaf

  • Ik werk door heel Nederland

  • Ik maak mooie foto's, ongeacht de locatie

  • Mijn specialiteiten: licht, compositie en momenten

  • Ik kan met iedereen goed omgaan

Wat andere bruidsparen over mij zeggen

trouwfeest & bruidsfotografie

de perfecte combinatie van geposeerde en spontane bruidsfoto's

Door tijdens het trouwfeest een fotograaf in te huren, zet je ook die mensen op de foto die overdag niet aanwezig waren. Bovendien combineer je geposeerde bruidsfoto's met spontane feestfoto's: erg leuk voor in het album. 

Omdat ik de hele dag al aanwezig ben op jullie bruiloft, is iedereen aan mij gewend. Daardoor hebben ze op het feest niet meer door dat ik er ben en kan ik de leukste feest- en bruidsfoto's schieten. 

Waarom het zonde is om 's avonds wegwerpcamera's te gebruiken

Je zou ervoor kunnen kiezen om zelf foto's te maken met een wegwerpcamera of met een mobiele telefoon. Maar een feestlocatie is vaak donker en dan is het lastig om met goedkope camera's de sfeer vast te leggen. Ik weet hoe je onder die omstandigheden goede foto's kan maken. Bovendien heb ik professionele apparatuur.  Zo zorg ik voor topfoto's van jullie trouwfeest!

goede apparatuur

Mijn camera's zijn van dusdanige kwaliteit dat ik ook topfoto's kan maken met alleen het licht dat de DJ of band meeneemt. Met lichtsterke lenzen, flitsers en een supercamera zijn jullie zeker van prachtfoto's.

Ik kijk niet naar de tijd

Het is mooi om foto's te hebben van de eerste dans. En daarna begint het feest los te komen! Het valt mij op dat het eind van het feest meestal het leukst is. Daarom blijf ik tot jullie weggaan. Zo hebben jullie een compleet verslag van de dag.

Achter de schermen bij trouwshoot

Het komt wel eens voor dat er op een bruiloft een videograaf aanwezig is, en soms mag ik wat materiaal gebruiken om een behind-the-scenes filmpje van te maken. Deze video's zijn zo veel mogelijk vanuit het oog van de fotograaf bekeken zodat je goed kunt zien hoe ik te werk ga tijdens een trouwreportage.

Check mijn beschikbaarheid

De meeste bruidsparen leggen mij 1 jaar van te voren vast voor hun bruiloft. Neem dan contact met me op voor een vrijblijvend eerste gesprek waarin we uw wensen bespreken en ik meer werk en visie aan jullie kan tonen. Willen jullie mij boeken voor uw bruiloft? Dan gaan we dieper in op de details en bespreken we bijvoorbeeld jullie wensen, de locaties en het draaiboek. Zijn jullie al getrouwd, en willen jullie door mij het album laten ontwerpen laat mij dat ook even weten. Neem contact met me op om een afspraak te maken. Ik ben telefonisch of via e-mail te bereiken.