Bruidsfotograaf Rotterdam

Je gaat binnenkort in Rotterdam of omgeving trouwen en bent op zoek naar een fotograaf in Rotterdam. Dan ben je bij Trouwshoot aan het juiste adres. Overal in Nederland, en dus ook in Rotterdam, is het mogelijk om van de diensten van Trouwshoot gebruik te maken. Rotterdam beschikt over verscheidene mooie locaties waar jullie deze bijzondere dag kunnen vieren. Buiten in een parkje of binnen in een authentiek museum, in Rotterdam kan het allemaal. Op al deze locaties is het mogelijk om bruidsfotografie Rotterdam te maken waar jullie met een glimlach naar terug zullen kijken.  

Bruidsfotograaf in Rotterdam Stefan Segers van trouwshoot

Pre-wedding shoot/loveshoot

Voor de bruidsfotografie Rotterdam is het mogelijk om een loveshoot te doen. Dit is een goeie manier om elkaar, en voornamelijk ook mijn manier van fotograferen, te leren kennen. Een loveshoot kan in een studio worden gedaan, maar het is ook mogelijk om deze buiten te doen. Het is maar net waar jullie voorkeur naar uit gaat. De shoot duurt ongeveer een uur. De foto’s ontvang je in hoge kwaliteit via mijn online klanten galerij. Deze foto’s kan je bijvoorbeeld gebruiken voor de trouwkaart of het gastenboek op de bruiloft. Ook kun je leuke locaties zien voor de bruiloft. Wanneer je de loveshoot gedaan hebt kun je in de foto’s goed zien welke locaties mooi werken voor bruidsfotografie Rotterdam.

trouwshoot-awards-logos.jpg
 
Professionele bruidsfotograaf Stefan Segers

Professionele foto’s

De afgelopen jaren heb ik meer dan 200 huwelijken mogen vastleggen. Elke bruiloft is anders maar door mijn ervaring met bruidsfotografie Rotterdam weet ik welke momenten ik moet fotograferen. Als je een fotograaf inhuurt hoeven jullie je niet druk te maken tijdens de bruiloft of alles wel op de foto komt. Omdat ik houd van de nieuwste snufjes investeer ik graag in mijn apparatuur. De combinatie van goede apparatuur en een ervaren fotograaf zorgt voor professionele foto’s. Ik ken vele locatie voor gave bruidsfotografie Rotterdam.

Doordat ik al de hele dag aanwezig ben, zijn de gasten aan mij gewend. Ook meng ik mij tussen de mensen waardoor de foto’s in plaats van geposeerd, spontaan zijn. Zo zien jullie achteraf ook beelden die jullie tijdens de bruiloft niet hebben mee gekregen.

trouwshoot trouwalbum

Trouwalbum

De trouwfoto’s worden niet voor niets gemaakt. De mooiste foto’s zullen worden bewerkt en vervolgens worden samengevoegd tot een fotoalbum. Het album is modern en tijdloos waardoor je er over 10 jaar nog met een glimlach op terug kijkt. Met een trouwalbum kan je de belangrijkste dag van jullie leven herbeleven. Wil je meer weten over mijn trouwalbums? Bekijk dan de trouwalbum pagina.

 

Wat andere bruidsparen over mij vertellen

Bruidsfotograaf in Rotterdam tijdens het oplaten van gele ballonnen

Tarieven

De 1 uur durende loveshoot bedraagt €200. De locatie kunnen jullie zelf uitkiezen. De shoot kan binnen maar ook buiten plaatsvinden. Jullie ontvangen de beelden in hoge resolutie. Deze kunnen jullie eventueel gebruiken voor de bruiloft.

Betreft het fotograferen van de bruiloft zijn er verschillende mogelijkheden. Zo kan je er voor kiezen om alleen overdag trouwfoto’s te laten maken. Maar het is ook mogelijk om het feest ’s avonds vast te leggen. Zo heb je achteraf een mooi overzicht van de gehele dag. Het tarief voor bruidsfotografie + trouwalbum is €1.599. Dit pakket is tegen een meerprijs uit te breiden met bijvoorbeeld een 2e fotograaf of meer pagina’s in het fotoalbum.


Fotograaf Stefan Segers

bruidsfotograaf Stefan Segers

Sinds 2008 ben ik werkzaam als professionele fotograaf. De afgelopen jaren heb ik een groot aantal bruiloften in Nederland en het buitenland mogen fotograferen waardoor ik behoorlijk wat ervaring heb opgedaan. De eerste opleiding die ik heb afgerond is grafisch ontwerper, vervolgens ben ik doorgegaan met de fotovakschool en heb ik mijn studie vervolgd bij de beste bruidsfotografen ter wereld.

Intussen heb ik van mijn hobby mijn full-time job gemaakt en heb ik als bruidsfotograaf Rotterdam met mijn jarenlange ervaring verschillende adembenemende bruidsreportages mogen maken. Door de jaren heen heb ik verschillende internationale Awards voor bruidsfotografie gewonnen. Met trots kan ik zeggen dat mijn klanten erg tevreden zijn over mijn werk!

meer over mij - neem direct contact met me op


Bekijk hier meer bruidsfotografie


 de trouwreportage van David en Januska in Kasteel Duurstede

Kosten op maat

De kosten voor jullie bruidsfotografie zijn heel makkelijk te berekenen. Je kunt kiezen voor fotografie zonder album. Richtprijs: 1250,-. Of jullie kiezen voor het totaalpakket welke je kunt uitbreiden. Deze heb je al vanaf 1699,-.

Het totaalpakket bevat:

  • mij, om persoonlijk je dag vast te leggen

  • online, met een wachtwoord beveiligde galerij

  • zoveel foto's als nodig jullie verhaal te vertellen

  • eerste overleg

  • 1,5 dag nabewerking van de beelden

  • tussen de 400-600 bewerkte hoge resolutie foto's

  • volledige dag professioneel ontwerp van het trouwalbum

  • 25x25cm trouwalbum met 40 pagina's

  • alle bedragen zijn inclusief B.T.W.

  • reistijd en reiskosten inbegrepen


Check mijn beschikbaarheid

De meeste bruidsparen leggen mij 1 jaar van te voren vast voor hun bruiloft. Neem dan contact met me op voor een vrijblijvend eerste gesprek waarin we uw wensen bespreken en ik meer werk en visie aan jullie kan tonen. Willen jullie mij boeken voor uw bruiloft? Dan gaan we dieper in op de details en bespreken we bijvoorbeeld jullie wensen, de locaties en het draaiboek. Neem contact met me op om een afspraak te maken. Ik ben telefonisch of via e-mail te bereiken.