bouquet-425815_1280.jpg

Bruidsfotografie te Rotterdam

Bent u op zoek naar bruidsfotografie in Rotterdam? Dan bent u bij Stefan Segers Fotografie aan het juiste adres. Een mooie reportage van de belangrijkste momenten van uw trouwdag samen met de smaakmakende en sfeerbepalende details in een mooi album. Een prachtige herinnering om de dag samen weer opnieuw te beleven.

Locaties

Niet alleen worden de belangrijkste momenten van de dag vastgelegd, bij bruidsfotografie in Rotterdam hoort ook een fotoshoot van het bruidspaar. Een serie foto’s van jullie samen, net getrouwd, op jullie mooist. Dit kan bij de trouwlocatie of een locatie in de buurt, wat jullie willen en afhankelijk van de sfeer die jullie terug willen zien in de foto’s. Stefan Segers Fotografie komt uit de regio en is dus bekend met de mooiste plekjes in de omgeving en weet ook wat de meeste locaties te bieden hebben. Vraag hem dus ook gerust om advies.

Vrijblijvend eerste gesprek

Heeft u interesse in bruidsfotografie in Rotterdam door Stefan Segers Fotografie? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend eerste gesprek waarin we uw wensen bespreken en Stefan zijn werk en visie aan u kan tonen. Wilt u Stefan Segers Fotografie boeken voor uw bruiloft? Dan gaan we dieper in op de details en bespreken we bijvoorbeeld uw wensen, de locaties en het draaiboek. Neem contact met ons op om een afspraak te maken. U kunt ons telefonisch of via e-mail bereiken. De contactgegevens vindt u op onze website. U kunt hier ook uw gegevens achterlaten op het contactformulier, wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.