trouwshoot-bruidssfotografie.jpg

Bruidsfotografie

prachtige trouwreportages

de mooiste momenten vastgelegd door een professionele fotograaf

Als bruidsfotograaf meng ik me tussen de mensen. Daardoor maak ik de dag net zo mee als jullie gasten: ik krijg alle belangrijke momenten te zien. Doordat ik al meer dan 200 bruiloften heb gefotografeerd, kan ik goed anticiperen. Bovendien ga ik op in de menigte. Daardoor blijft iedereen zichzelf en vang ik alle mooie momenten. Zo brengt mijn bruidsfotografie jullie dag prachtig in beeld. 

Inmiddels heb ik een aantal internationale fotografie-awards in ontvangst mogen nemen. Jullie bruidsfoto's zijn bij mij dus in goede handen. 


bij trouwshoot geen zorgen: ervaren bruidsfotograaf heeft al meer dan 200 huwelijken vastgelegd

7 redenen om te kiezen voor mijn bruidsfotografie:

  • Al meer dan 200 bruidsparen zijn jullie voorgegaan
  • Gemiddelde beoordeling van mijn werk: 9,6!
  • Ik ben een professioneel en fulltime bruidsfotograaf
  • Ik werk door heel Nederland
  • Ik maak mooie foto's, ongeacht de locatie
  • Mijn specialiteiten: licht, compositie en momenten
  • Ik kan met iedereen goed omgaan
 

Trouwfeest & bruidsfotografie: de perfecte combinatie van geposeerde en spontane bruidsfoto's

Door tijdens het trouwfeest een fotograaf in te huren, zet je ook die mensen op de foto die overdag niet aanwezig waren. Bovendien combineer je geposeerde bruidsfoto's met spontane feestfoto's: erg leuk voor in het album. 

Omdat ik de hele dag al aanwezig ben op jullie bruiloft, is iedereen aan mij gewend. Daardoor hebben ze op het feest niet meer door dat ik er ben en kan ik de leukste feest- en bruidsfoto's schieten. 

Waarom het zonde is om 's avonds wegwerpcamera's te gebruiken

Je zou ervoor kunnen kiezen om zelf foto's te maken met een wegwerpcamera of met een mobiele telefoon. Maar een feestlocatie is vaak donker en dan is het lastig om met goedkope camera's de sfeer vast te leggen. Ik weet hoe je onder die omstandigheden goede foto's kan maken. Bovendien heb ik professionele apparatuur.  Zo zorg ik voor topfoto's van jullie trouwfeest!


goede apparatuur

Mijn camera's zijn van dusdanige kwaliteit dat ik ook topfoto's kan maken met alleen het licht dat de DJ of band meeneemt. Met lichtsterke lenzen, flitsers en een supercamera zijn jullie zeker van prachtfoto's.


van begin
tot eind

Het is mooi om foto's te hebben van de eerste dans. En daarna begint het feest los te komen! Het valt mij op dat het eind van het feest meestal het leukst is. Daarom blijf ik tot jullie weggaan. Zo hebben jullie een compleet verslag van de dag.

 
We zijn erg tevreden over de kwaliteit van de foto´s die tevens erg snel bij ons thuis waren bezorgd.
— Feike en Martijn
Wij zijn heel erg blij dat we Stefan hebben gekozen! Je hebt namelijk helemaal niet door of die erbij is. De foto’s zijn top!
— Tara en John
Wij zagen er stiekem een beetje tegenop zo’n hele dag een fotograaf om je heen maar Stefan heeft ons al snel op ons gemak gesteld.
— Rebecca en Dennis
Het voelde alsof hij één van de gasten was. Zo ongedwongen en vrij. Alles was mogelijk en het was ook echt wat wij voor ogen hadden.
— Karin en Wijnand

Achter de schermen bij trouwshoot

Het komt wel eens voor dat er op een bruiloft een videograaf aanwezig is, en soms mag ik wat materiaal gebruiken om een behind-the-scenes filmpje van te maken. Deze video's zijn zo veel mogelijk vanuit het oog van de fotograaf bekeken zodat je goed kunt zien hoe ik te werk ga tijdens een trouwreportage.

trouwshoot-bruidsfotografie-aankleden.jpg

Beleef jullie bruiloft opnieuw