Op de foto voor de bruiloft

Om elkaar beter te leren kennen, is het leuk om een pre-wedding fotoshoot (ook wel loveshoot genoemd) te doen. Deze shoot bereid jullie helemaal voor op de echte bruidsreportage.

Wat is een loveshoot

Een pre-wedding/loveshoot shoot (ook wel verlovingsreportage of engagement shoot genoemd) is een fotoshoot die vóór jullie trouwdag wordt vastgeld. Het is de perfecte manier om jullie voor te bereiden op de trouwreportage tijdens de bruiloft en mijn stijl van fotograferen beter te leren kennen. Aangezien jullie alle foto’s van de pre-wedding shoot mee krijgen, is het een leuk idee om deze te gebruiken voor bijvoorbeeld de trouwkaart of op een eigen website.

Waar maken de loveshoot

De loveshoot kun je in de studio of op locatie doen. In de studio heb je een mooie witte achtergrond en kunnen we met licht verschillende effecten bereiken. Buiten op locatie maak ik gebruik van bestaand licht en zijn er verschillende achtergronden mogelijk en lijkt dit het meeste op de trouwreportage van jullie bruiloft zelf. De fotoshoot kan op een door jullie gekozen locatie worden gedaan en duurt ongeveer een uur. Uiteraard heb ik ook verschillende locaties waar ik geregeld foto's maak waar we heen zouden kunnen gaan. Ook in de studio zijn we ongeveer een uur bezig.

Leuke tips

Een paar handige tips voor de fotoshoot: De locatie bepaalt voor een groot deel het beeld. Zo creëer je een romantische setting in een park of tijdens zonsondergang. Wanneer je een locatie kiest met veel contrast, zoals een stad of oude fabriek, ontstaan er erg mooie foto’s die ook goed geschikt zijn voor zwart-wit.

Wij raden jullie aan om van te voren inspiratie op te doen via websites zoals Pintrest of diverse trouwmagazines. Zo weten jullie precies wat jullie leuk vinden en we er samen voor zorgen dat dit met mijn stijl wordt vastgelegd.

Wat kleding betreft adviseren we iets aan te trekken dat bij het seizoen past. Probeer kleding op elkaar af te stemmen, zodat jullie echt een setje zijn.

Na de fotoshoot

De gemaakte foto’s ontvangen jullie digitaal via de online klanten galerij in hoge kwaliteit, zodat jullie deze kunnen gebruiken voor de trouwkaart, aan de muur, op Facebook of wat jullie dan ook in gedachte hebben.

Een loveshoot is erg leuk om te doen en jullie hebben meteen een professionele fotoreportage. Het voordeel van een loveshoot shoot is dat je ook op een relaxte manier kennis maakt met de camera, het poseren en onze ongedwongen manier van werken. Een loveshoot fotoreportage is al te boeken vanaf 200,- incl. alle foto’s digitaal geleverd in hoge resolutie.


bruidsfotograaf Stefan Segers

Bruidsfotograaf Stefan Segers

Ik ben werkzaam als professioneel fotograaf sinds 2008 en heb daardoor behoorlijk ervaring opgedaan. Ik ben begonnen met mijn opleiding als grafisch ontwerper en ben daarna door gegaan met de fotovakschool. Mijn studie vervolgd bij de beste bruidsfotografen ter wereld.

Intussen heb ik van mijn hobby mijn full-time job gemaakt en heb door een jarenlange ervaring en adembenemende bruidsreportages mogen meemaken. Mijn klanten zijn heel blij met mijn werk, én ik heb verschillende internationale Awards voor bruidsfotografie gewonnen.

meer over mij - neem direct contact met me op


★★★★★  Dat Stefan goede foto's maakt hebben we al bij vrienden van ons gezien, tijdens de dag super leuke ideeën en ook voor eigen inbreng staat hij ook open. We hebben super genoten die dag en hebben nu een fantastische herinnering aan deze dag. Leuk aspect is dat stefan met onze foto een award heeft gewonnen! Twijfel niet, Stefan maakt fantastische foto's!

★★★★★

Dat Stefan goede foto's maakt hebben we al bij vrienden van ons gezien, tijdens de dag super leuke ideeën en ook voor eigen inbreng staat hij ook open. We hebben super genoten die dag en hebben nu een fantastische herinnering aan deze dag. Leuk aspect is dat stefan met onze foto een award heeft gewonnen! Twijfel niet, Stefan maakt fantastische foto's!

Kosten loveshoot

Wat krijg je bij de loveshoot

Bij de Pre Wedding Shoot/loveshoot gaan we op pad op een locatie naar keuze. We kunnen de foto's voor de kaart maken of bijvoorbeeld het gastenboek. De loveshoot kost 200,-

Dit is allemaal in inbegrepen:

  • Een loveshoot van ongeveer 1 uur

  • Alle bewerkte bruikbare beelden in hoge resolutie

  • Reiskosten gratis binnen Zoetermeertrouwshoot Loveshoot - Pre Wedding Shoot

Check mijn beschikbaarheid

Naam *
Naam