Trouwfotograaf regio Delft

Stefan Segers is een trouwfotograaf voor Delft en omgeving. Op uw mooiste dag maakt hij een prachtige reportage van alles wat voor jullie belangrijk is. De sfeer, de emoties, de gasten, de locatie, de details en natuurlijk van het bruidspaar zelf.

Impressie van de trouwfotograaf in Delft

Een kleine impressie van diverse trouwfotografie in o.a. Delft.
Klik hier voor meer foto's

De natuurlijke manier van fotograferen is wat ons zo ontzettend aansprak. Stefan weet op HET juiste moment de klik te geven, waardoor je ontzettend leuke en spontane foto’s krijgt en je eigenlijk niet eens in de gaten hebt dat ze worden genomen.
— Evelyn & Alex

Bekend met de omgeving

Stefan Segers is als trouwfotograaf voor Delft en omgeving zeer goed bekend in de omgeving en met de meeste locaties. Dit maakt hem zeer geschikt als bruidsfotograaf in Delft. Hij weet als geen ander hoe de lichtinval van de locaties is, vanaf welke plaats de mooiste foto’s te maken zijn en waar de mooiste plekjes zijn. Een fotograaf die precies weet wat hij kan verwachten en wat hij wil bereiken. Zo krijgt u de mooiste foto’s van uw mooiste dag. Een blijvende herinnering aan uw bruiloft die u ook jaren later nog met veel plezier zult bekijken.

 

Bespreken van uw wensen

Boekt u Stefan Segers als trouwfotograaf in Delft dan beginnen we met een afspraak om uw wensen te bespreken. U heeft vast ideeën wat u wilt met betrekking tot de foto’s en waarschijnlijk weet u ook hoe de dag er uit zal zien. Wat betreft de locaties maar ook de stijl en sfeer die u wenst u uw bruiloft. Romantisch, klassiek, modern of bohemian? Wat u ook wenst, trouwshoot kan er mee uit de voeten. Neem vandaag nog contact met ons op en maak een afspraak voor een vrijblijvend eerste gesprek. U vindt onze contactgegevens op de website.

Dit kunnen jullie verwachten van
trouwfotograaf Delft:

 Bruidsfotograaf Stefan Segers

Veel ervaring

Wat vinden jullie belangrijk

Trouwfotograaf in Delft is echt mensenwerk. Graag plan ik daarom een kennismakingsgesprek met jullie. Daarin bekijken we niet alleen albums inzien, maar wordt er ook een draaiboek gemaakt en jullie wensen besproken. Wat is voor jou belangrijk? Wat wil je terug zien in de foto’s? Met al deze informatie kan ik op de grote dag alle momenten vangen die voor jou van waarde zijn.

 Trouwfotograaf regio Delft

jullie mooiste momenten

De foto's worden geweldig!

Mijn aanwezigheid op je trouwdag is onopvallend. Geforceerd poseren is niet nodig, als trouwfotograaf in Delft zoek ik constant de mooie en oprechte momenten. Doordat jullie geen last van mij hebben kunnen jullie de hele dag genieten, en zorg ik dat de foto's geweldig worden! De foto's zijn na de bruiloft gemakkelijk te downloaden en te delen met familie en vrienden.

 Trouwalbum, huwelijksalbum, trouwshoot

trouwalbum

een tastbare herinnering

Nadat de trouwfotograaf Delft jullie verstuurd heb ga ik direct aan de slag met het ontwerp van jullie trouwalbum. Wanneer jullie een correctieronde erbij geboekt hebben zorg ik dat het eerste ontwerp binnen 1 week bij jullie ligt zodat jullie het ontwerp kunnen inzien en waar nodig corrigeren. Hebben jullie geen correctieronde dan is het album al na zo'n drie weken klaar om overhandigd te worden! Een mooie herinnering aan jullie trouwdag, klaar om vol trots aan al je familie en vrienden te laten zien!


De gaafste trouwlocaties in Delft

 Trouwfotograaf regio Delft

Als trouwfotograaf in Delft heb ik ervaring met verschillende trouwlocaties in Delft en omgeving. In Delft zijn er prachtige trouwlocaties. De locatie heeft een grote invloed op de sfeer van jullie bruidsfotografie. Het mooiste resultaat krijg je wanneer je buiten trouwt met goed weer. Dit levert (mits er voldoende schaduw is) een prachtig licht op.

Ben je van plan te trouwen in Hotel Johannes Vermeer, De Lindenhof, of juist compleet iets anders?  Alles is mogelijk, en indien je vragen hebt kun je altijd contact met mij opnemen.


Vrijblijvend eerste gesprek

Heeft u interesse in trouwfotograaf in Delft door trouwshoot.nl? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend eerste gesprek waarin we uw wensen bespreken en Stefan zijn werk en visie aan u kan tonen. Wilt u trouwshoot.nl boeken voor uw bruiloft? Dan gaan we dieper in op de details en bespreken we bijvoorbeeld uw wensen, de locaties en het draaiboek. Neem contact met ons op om een afspraak te maken. U kunt ons telefonisch of via e-mail bereiken. De contactgegevens vindt u op onze website. U kunt hier ook uw gegevens achterlaten op het contactformulier, wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

Naam *
Naam
Trouwdatum
Trouwdatum