Trouwfotograaf in Rotterdam

Journalistieke trouwfoto's in Rotterdam

Stefan Segers Fotografie is een trouwfotograaf voor Rotterdam en omgeving. De mooiste foto’s van de mooiste dag van uw leven. De meeste bruidsparen beleven hun mooiste dag in een roes. Hoe mooi is het om samen naderhand de foto’s terug te kijken en zo deze dag nog even rustig opnieuw te beleven. Alle mooie momenten van uw trouwdag vastgelegd door een professionele en ervaren trouwfotograaf uit Rotterdam.

Trouwfotograaf in Rotterdam impressie

Een kleine impressie van diverse bruidsfotografie in o.a. Rotterdam.
Klik hier voor meer foto's

Wij zijn erg enthousiast over Stefan! Het is een enthousiaste fotograaf die open staat voor jouw ideeen maar ook creatief met je meedenkt! Maar het belangrijkste: we zijn super blij met de fantastisch mooie foto’s!
— Jessica & Bart

Goede voorbereiding

Stefan Segers zorgt dat hij goed voorbereid jullie trouwdag fotografeert. Dit betekent dat hij op de hoogte is van het draaiboek, de locaties en jullie wensen. Zo zorgt hij dat hij altijd op het juiste moment op de juiste plaats staat. Zonder daarbij uw gasten te hinderen of te belemmeren in hun zicht. Op de achtergrond aanwezig maar wel steeds op de beste plaats voor de mooiste foto’s.

Oog voor details

Een weergave van de dag in een mooie trouwreportage geeft een prachtig overzicht van de dag. Toch zijn de details vaak de smaakmakers van een bruiloft. Meestal met zorg uitgekozen en sfeerbepalend. Een goede trouwfotograaf uit Rotterdam zoals Stefan Segers heeft hier ook oog voor. Details uit de jurk, bloemen, details van de locatie, schoenen, ringen, Stefan Segers zorgt dat ook deze details goed worden belicht.

Dit kunnen jullie verwachten van
trouwfotograaf in Rotterdam:

 Bruidsfotograaf Stefan Segers

Veel ervaring

Wat vinden jullie belangrijk

Trouwfotograaf in Rotterdam is echt mensenwerk. Graag plan ik daarom een kennismakingsgesprek met jullie. Daarin bekijken we niet alleen albums inzien, maar wordt er ook een draaiboek gemaakt en jullie wensen besproken. Wat is voor jou belangrijk? Wat wil je terug zien in de foto’s? Met al deze informatie kan ik op de grote dag alle momenten vangen die voor jou van waarde zijn.

 Trouwfotograaf in Rotterdam

jullie mooiste momenten

De foto's worden geweldig!

Mijn aanwezigheid op je trouwdag is onopvallend. Geforceerd poseren is niet nodig, als trouwfotograaf in Rotterdam zoek ik constant de mooie en oprechte momenten. Doordat jullie geen last van mij hebben kunnen jullie de hele dag genieten, en zorg ik dat de foto's geweldig worden! De foto's zijn na de bruiloft gemakkelijk te downloaden en te delen met familie en vrienden.

 trouwalbum, huwelijksalbum, trouwshoot

trouwalbum

een tastbare herinnering

Nadat ik als trouwfotograaf Rotterdam jullie trouwfoto's verstuurd heb ga ik direct aan de slag met het ontwerp van jullie trouwalbum. Wanneer jullie een correctieronde erbij geboekt hebben zorg ik dat het eerste ontwerp binnen 1 week bij jullie ligt zodat jullie het ontwerp kunnen inzien en waar nodig corrigeren. Hebben jullie geen correctieronde dan is het album al na zo'n drie weken klaar om overhandigd te worden! Een mooie herinnering aan jullie trouwdag, klaar om vol trots aan al je familie en vrienden te laten zien!


De gaafste trouwlocaties in Rotterdam

 Trouwfotograaf in Rotterdam

Als bruidsfotograaf in Rotterdam heb ik ervaring met verschillende trouwlocaties in Rotterdam en omgeving. In Rotterdam zijn er prachtige trouwlocaties. De locatie heeft een grote invloed op de sfeer van jullie bruidsfotografie. Het mooiste resultaat krijg je wanneer je buiten trouwt met goed weer. Dit levert (mits er voldoende schaduw is) een prachtig licht op.

Ben je van plan te trouwen in Het Koetshuis, Eau Lounge, of juist compleet iets anders?  Alles is mogelijk, en indien je vragen hebt kun je altijd contact met mij opnemen.

 


Contact

Wilt u meer informatie over trouwshoot.nl? Maak dan een afspraak voor een vrijblijvend gesprek. U kunt dan zijn werk bekijken en uw wensen bespreken. U kunt contact opnemen via mail of telefoon maar u kunt ook op de website uw gegevens achterlaten op het contactformulier.

Naam *
Naam
Trouwdatum
Trouwdatum