getting-married-1193844_1280.jpg

Trouwfotograaf in Rotterdam

Stefan Segers Fotografie is een trouwfotograaf voor Rotterdam en omgeving. De mooiste foto’s van de mooiste dag van uw leven. De meeste bruidsparen beleven hun mooiste dag in een roes. Hoe mooi is het om samen naderhand de foto’s terug te kijken en zo deze dag nog even rustig opnieuw te beleven. Alle mooie momenten van uw trouwdag vastgelegd door een professionele en ervaren trouwfotograaf uit Rotterdam.

Goede voorbereiding

Stefan Segers zorgt dat hij goed voorbereid jullie trouwdag fotografeert. Dit betekent dat hij op de hoogte is van het draaiboek, de locaties en jullie wensen. Zo zorgt hij dat hij altijd op het juiste moment op de juiste plaats staat. Zonder daarbij uw gasten te hinderen of te belemmeren in hun zicht. Op de achtergrond aanwezig maar wel steeds op de beste plaats voor de mooiste foto’s.

Oog voor details

Een weergave van de dag in een mooie trouwreportage geeft een prachtig overzicht van de dag. Toch zijn de details vaak de smaakmakers van een bruiloft. Meestal met zorg uitgekozen en sfeerbepalend. Een goede trouwfotograaf uit Rotterdam zoals Stefan Segers heeft hier ook oog voor. Details uit de jurk, bloemen, details van de locatie, schoenen, ringen, Stefan Segers zorgt dat ook deze details goed worden belicht.

Contact

Wilt u meer informatie over Stefan Segers fotografie? Maak dan een afspraak voor een vrijblijvend gesprek. U kunt dan zijn werk bekijken en uw wensen bespreken. U kunt contact opnemen via mail of telefoon maar u kunt ook op de website uw gegevens achterlaten op het contactformulier.