trouwen in Den Haag met Frank en Jennifer

In mei trouwen betekend meestal dat je mooi weer hebt. Zo ook vandaag tijdens de trouwreportage van Frank en Jennifer. Voor deze bruidsfotografie en ceremonie is typisch Haags. 

Ik ben gestart bij Frank en Jennifer thuis waar beide zich aan het omkleden waren. Na de ontmoeting in de woonkamer zijn we naar Clingendael gereden voor de trouwreportage. Dit prachtige park vlak bij Scheveningen heeft veel grote en oude bomen waardoor we het felle licht van de zon een stuk zachter konden maken. Tijdens de fotoshoot hebben ook gebruik gemaakt van rookbommen om de foto’s wat extra’s te geven. Met het licht dat tussen de blaadjes door scheen was dit echt een super mooi effect!

Hier wat beelden terwijl ik aan het werk ben

Hier wat beelden terwijl ik aan het werk ben

Na de fotoshoot zijn we onder begeleiding van een Braziliaanse percussieband lopend naar het oude stadhuis van Den Haag aan de Groenmarkt gegaan voor de ceremonie. 

Aansluitend hebben we groepsfoto’s gemaakt en zijn we terug gelopen naar het huis van Frank en Jennifer voor de receptie. Daar werden speeches gehouden en de taart gesneden. 


Heel fijn hoe Stefan onze ideeën als uitdaging zag. De communicatie met hem was erg fijn, ook tijdens de shoot is hij heel goed in het begeleiden. En tijdens de ceremonie is hij bij wijze van spreken onzichtbaar en dat geeft toch wel een fijn gevoel. Hij heeft onze mooie dag perfect vast weten te leggen!
— Frank en Jennifer

Nieuwsgierig geworden?

stefan+segers.png

Lijkt jullie zo’n gave bruiloft ook iets en zijn jullie benieuwd wat ik daarin kan betekenen? Kom dan eens gezellig langs op de koffie en dan nemen we jullie dag door. Neem gerust contact op via het forumlier en dan maken we even een afspraak op kantoor.

Stefan Segers

Sinds 2008 werkzaam als fotograaf met als specialiteit portretten, families, kinderen en bruiloften.