trouwreportage bij de Viersprong in 's-Gravenzande met Alex en Evelyn

Na een lange planning is het vandaag de grote dag van Alex en Evelyn. Evelyn is de zus van mijn vrouw en dat betekend dus genieten op de bruiloft van mijn schoonzus en zwager! Niet werken dus..... tjah, ik denk dat ik toch te veel van fotografie houd en heb afgesproken met het bruidspaar dat ik de fotoshoot ga doen.

Heel de week hadden we mooi weer met als hoogtepunt 25 juni. Blauwe lucht met hier en daar een wolkje en een graad of 25C. Heel mooi, maar in de volle zon pittig om te fotograferen. We zijn begonnen in Barendrecht waar het bruidspaar woont bij een groot veld vlak bij een windmolen en een wei met koeien. Hun zoon Joey en mijn zoon Tim en nichtje Britney zijn mee gegaan het eerste half uur om leuke foto's te maken. Bij de picknicktafel zijn ze lekker spekjes gaan eten en wat dollen met z'n alle. Als laatste hebben ze bellen geblazen en konden de kinderen weer weg. Verder zijn we met het bruidspaar nog even door het park gelopen naar de koeien die daar vrij rond lopen. Na de koeien zijn we naar Maassluis gereden. Een pittoresk dorpje waar je mooie foto's kan schieten. Met de camera in mijn handen heb ik nog even de foto's van het aansnijden van de taart gemaakt. Dit gebeurde in de prachtige locatie de Viersprong in 's-Gravenzande. Deze locatie ben ik zelf ook getrouwd en is echt een toplocatie voor je bruiloft, maar ook als restaurant helemaal super! Na de taart heb ik  de camera opzij gelegd en gefeest tot diep in de nacht. Ondanks de korte fotoshoot ben ik erg blij met het resultaat en bedank het bruidspaar voor het mogen vastleggen van hun mooiste dag!

Toen wij op zoek gingen naar een fotograaf voor onze bruiloft was de keuze snel gemaakt. We waren bekend met de werkwijze van Stefan Segers. Zijn professionele fotografie straalt van elke foto af. De natuurlijke manier van fotograferen is wat ons zo ontzettend aansprak. Voor de camera poseren met de meest gemaakte glimlachen is niet echt ons ding. Stefan weet op HET juiste moment de klik te geven, waardoor je ontzettend leuke en spontane foto’s krijgt en je eigenlijk niet eens in de gaten hebt dat ze worden genomen. Het eindresultaat (het trouwboek, ECHT een aanrader om te nemen!) was nog mooier dan we hadden durven dromen.
— Alex en Evelyn
Toen wij op zoek gingen naar een fotograaf voor onze bruiloft was de keuze snel gemaakt. De natuurlijke manier van fotograferen is wat ons zo ontzettend aansprak. Stefan weet op HET juiste moment de klik te geven, waardoor je ontzettend leuke en spontane foto’s krijgt en je eigenlijk niet eens in de gaten hebt dat ze worden genomen. Het eindresultaat (het trouwboek, ECHT een aanrader om te nemen!) was nog mooier dan we hadden durven dromen.
— Evelyn en Alex

Stefan Segers trouwshoot fotograaf.jpg

Ga je binnenkort ook trouwen? Neem dan contact met mij op en kom een langs voor een kop koffie. Ik ben erg benieuwd naar jullie wensen.

Stefan Segers

Sinds 2008 werkzaam als fotograaf met als specialiteit portretten, families, kinderen en bruiloften.