bruidsfotografie bij de Nonnerie in Maarsen met Marjolein en Coen

Na het mooie weer van gisteren bij de bruiloft van Marina en Erik was het vandaag iets minder mooi. Er was veel bewolking maar gelukkig geen regen. Als vroeg ben ik in de auto gestapt voor de bruidsfotografie van Marjolein en Coen in Weesp en Maarssen.

Marjolein was op de boerderij van haar ouders waar ze was opgegroeid. Een prachtige locatie in een rustige omgeving. In alle rust werd Marjolein opgemaakt in het bijzijn van haar zussen en moeder en vader. Toen de jurk aan was kwam Coen aangereden in een super schattige auto, namelijk een knal blauwe Fiat 850. Na de ontmoeting zijn we op pad gegaan voor de bruidsfotografie en als eerste zijn we gestart bij Fort Uitermeer. Het Fort ligt in een mooi natuurlijk gebied aan de Vecht. Nadat we de trouwreportage bij Fort Uitermeer aan de Vecht af hadden zijn we gereden naar het hoofdkantoor van Natuurmonumenten in ’s-Gravenland. Dit prachtige gebied met mooie uitgestrekte grasvelden hoge bomen en appelgaarde zijn echt een lust voor het oog en zeker om daar een trouwreportage te mogen doen. Na de fotoshoot zijn we terug gereden naar de boerderij waar de familie en vrienden klaar stonden voor het ontvangst en de lunch. Rond de klok van 13.00 uur was de ceremonie in het mooie stadhuis van Weesp. De ceremonie werd gegeven door een hele grappige ambtenaar die wel een quizmaster leek. Aan het einde van de ceremonie kon er gefeliciteerd worden en zijn we naar de boerderij terug gereden voor het taart en toast moment. Toen we de groepsfoto’s maakte begon het te regenen dus we hadden alles net op tijd af en vastgelegd op de foto. Als laatste zijn we naar de Nonnerie gereden in Maarssen voor het diner en het feest. Het feest ging vanaf de eerste dans meteen los en dj Ferry G de Groot van White Visions maakte er een goed feest van samen met een saxofonist. Daarnaast had hij ook veel licht bij zich waardoor overal mooi licht was voor de feestfoto’s. Mede door de dj bleef iedereen tot het einde en zelfs opa en oma stonden rond de klok van 1.00 uur nog op de dansvloer!! Moe en voldaan ben ik naar huis gereden en kon ik me voorbereiden voor de bruiloft van Sanne en Patrick de volgende dag.

Marjolein en Coen heel veel geluk samen.

Leveranciers

Uitnodigingen: LetterPers Ringen: Van Manen juwelier Jurk bruid: Valkengoed Pak bruidegom: Salvatore Vacerra Trouwlocatie: Stadhuis Weesp Feestlocatie: Nonnerie, Maarssen DJ’s: White Vision DJ van de avond: DJ Ferry G

Stefan Segers

Sinds 2008 werkzaam als fotograaf met als specialiteit portretten, families, kinderen en bruiloften.