Sanne en Patrick

De derde en laatste bruiloft van deze week is die van Sanne en Patrick. Sanne heeft vorig jaar de bloemen gevangen op de bruiloft Nienke en Vincent waar ik ook aan het werk was en ik mocht nu ook de trouwreportage doen van Sanne en Patrick.

De wolken van gister waren inmiddels verdwenen en de zon scheen volop. Sanne werd opgemaakt door visagist Diantha waar ik wel vaker mee werk en ze zat er ontspannen bij. Tijdens het aankleden werd de spanning langzaam war hoger maar ze was op tijd klaar voor de first look. Patrick kwam met een mooie oude Porsche aangereden. Door de spanning werd het een mooie emotionele first look. De familie en vrienden die allemaal aanwezig waren kwam even binnen voor een toast op de dag. Wij zijn naar op pad gegaan voor de trouwreportage in het Westerpark Zoetermeer. Doordat de zon zo lekker scheen hadden we in het park mooi zacht licht war voor mooie plaatjes zorgde. We liepen door het park en toen we terug op de parkeerplaats kwamen hebben we een kleed neergelegd en zijn we lekker gaan picknicken en genieten van het heerlijke weer. Inmiddels was het tijd om te gaan rijden naar Alfreds in Alphen aan den Rijn voor de rest van de dag. Tijdens het ja-woord zeiden Sanne en Patrick nog wat moois tegen elkaar wat veel emotie bij hun en in de zaal losmaakte (ook bij mij). De felicitaties werden buiten gedaan op de binnenplaats waar ook de taart werd aangesneden. Tussendoor hebben we ook nog groepsfoto’s gemaakt in het park naast Alfreds en daarna was het al weer tijd voor het diner. Ze hadden 2 lange tafels gedekt en het was goed eten (zoals altijd bij Alfreds). Inmiddels was het tijd voor het grote feest. Sanne heeft 25 jaar op dansles gezeten en ook les gegeven dus die maakte er een spectaculaire openingsdans samen met Patrick. Daarna hebben we lekker gefeest tot een uur of 1.00 uur. Moe en voldaan van de hele week bruiloften met deze mooi dag als afsluiten ben ik naar huis gereden en lekker kunnen nagenieten onderweg.

Sanne en Patrick heel veel geluk samen toegewenst.

Leveranciers

Ontwerp trouwkaart: Bas Spaans - Responsible Drukwerk trouwkaart: De Kaarten Drukkerij Ringen: Langerak Juweliers Den Haag Sieraden: DRKS Kleding bruidegom: Oger Rotterdam Kleding bruid: Weddings Rotterdam Schoenen bruid: Stylez Shoes Rotterdam Make-up: Diantha Speets Haar: Beau Monde Coiffures Bloemen: Bloemsierkunst Flora Project Taart: Taart & Kunst Locatie: Alfreds Diner Muziek: ACE Luxury DJ Shows

Stefan Segers

Sinds 2008 werkzaam als fotograaf met als specialiteit portretten, families, kinderen en bruiloften.