bruidsfotografie in Paleis 't Loo met Willem en Jaqueline

Op 4 juli was de grote dag van Willem en Jaqueline. Dit stel had een wat andere trouwreportage dan gemiddeld wordt gedaan. De trouwreportage vond plaats in Paleis ’t Loo in Apeldoorn.

Omdat dit een locatie is welke geopend is voor het publiek kon het bruidspaar pas na 17.00 uur terecht. Het paleis is erg groot waardoor het moeilijk fotograferen was in mijn eentje en daarom had ik hulp van een second shooter. Dit gaf net even wat meer rust waardoor ik me beter kon concentreren op het bruidspaar. Alles wat er verder om heen gebeurde kon de second shooter vastleggen.

Na een gave opkomst bij het paleis moest er in het paleis getrouwd worden voor de wet. De getuigen waren bij deze plechtigheid aanwezig om het officieel te maken. Na het ja-woord kon de ceremoniële plechtigheid beginnen. Jaqueline stond met haar broer klaar in het paleis en Willem ging met de auto naar de andere kant van de paleistuinen waar een groot orkest van 60 man groot speelde samen met een operazanger. Jaqueline is met haar broer door de tuinen gelopen naar Willem die op haar stond te wachten. Ook hier was het heel fijn dat er een second shooter was omdat er zo’n 250 man aanwezig was. De ene fotograaf houdt zich bezig met details en de mensen er omheen en de andere met het bruidspaar.

Na het ja-woord ging het bruidspaar meteen de taart aansnijden en kon men feliciteren. Een half uur later gingen de gasten richting de paardenstallen waar het feest zou plaatsvinden. Ik had even de tijd om wat foto’s met het bruidspaar te maken. Gezien de korte tijd hebben we ervoor gekozen even snel door de tuinen te lopen. Meteen daarna zijn we naar de feestlocatie vertrokken waar een grote champagne toren werd gevuld. Na de toast kon men wat eten halen. Er was heerlijk eten van Smit vis, maar ook was er een BBQ en een man die chocolade stond te maken. Heel gaaf allemaal maar naast het lekkere eten moest er uiteraard ook nog gewerkt worden. Het feest begon rond 20.30 uur en werd gestart met Laura Fygi en vervolgd door een moppentapper. Als laatst kwam de band Beethoven welke het dak van de paardenstallen af lieten knallen.

Aan al het mooie komt een einde en zo ook aan deze mooie avond. Het was een hele zware maar mooie dag om vast te leggen op zo’n unieke locatie. Willem en Jaqueline heel veel geluk samen!

Leveranciers

Locatie: Paleis 't Loo Catering: Smit Zeevis Band: Beethoven Zangeres: Laura Figy

Stefan Segers

Sinds 2008 werkzaam als fotograaf met als specialiteit portretten, families, kinderen en bruiloften.