Huwelijksfotografie in Almere met Eric en Jessica

Deze bruiloft heb ik een tijd naar uitgekeken. Jessica en Eric zijn vrienden van mij en hebben mij gevraagd hun huwelijksfotografie vast te leggen. Een grote eer voor mij om dat te mogen doen. Deze dag was lekker lang vol met variatie.

Ik ben begonnen in Almere bij Jessica die thuis in de make-up werd gezet en zich daarna ging aankleden. Het was gezellig beneden waar de andere voorbereidingen van de dag plaats vonden.

Eenmaal klaar kwam er een stoere witte Audi A5 voor gereden met Eric en zoon Joshua. Joshua was nog al verlegen dus dat duurde even voor hij bij de deur stond met papa om aan te bellen. Na de ontmoeting zijn we naar de tuin gelopen om de taart aan te snijden voor familie en vrienden. We hebben dit afgesloten met wat groepsfoto’s van de familie en we zijn gereden naar Kasteel Groeneveld in Baarn voor de huwelijksfotografie. Ik was al eens eerder bij deze prachtige locatie geweest alleen was het toen winter. Nu de zon zo mooi schijnt ziet het er echt heel erg mooi uit. Hier zijn we rond gaan lopen om wat foto’s te maken en lunchen waarna we naar Eemnes zijn gereden voor de de ceremonie in Theetuin Eemnes. Echt een super mooie locatie voor bruiloften. Het was een mooie en emotionele ceremonie welke met champagne werd afgesloten. Hiervandaan zijn we met alle gasten gereden naar hotel van der Valk Almere. Dit is echt een van der Valk anno 2014 hotel, wat is dat mooi gemaakt van binnen! Overal is aan gedacht en mooi en stijlvol ingericht. Hier werd het diner en feest gehouden. DJ Sander van der Zeijden draaide lekkere muziek en had ook tv’s opgehangen met videoclips wat een leuk effect gaf. Na een lange dag was het tijd om naar mijn kamer te gaan en heerlijk te slapen (ja ik ben heerlijk blijven slapen in het hotel).

Jessica en Eric, heel veel geluk samen en bedankt dat ik jullie mooiste dag heb mogen vastleggen!

Leveranciers

Trouwjurk: Esther's bruidsshop Ceremonie: Theetuin Eemnes Feest: vd Valk hotel Almere Muziek: DJ Sander van der Zeijden

Stefan Segers

Sinds 2008 werkzaam als fotograaf met als specialiteit portretten, families, kinderen en bruiloften.