bruidsfotografie op Heerlijkheid Mariënwaerdt in de Betuwe met Karin en Wannes

Het is een heerlijke september dag vandaag en ik ben op weg naar Heesch in Noord Brabant. Vandaag gaan Karin en Wanner trouwen en ik mag hun bruidsfotografie op Landgoed Marienwaerdt vastleggen. Een leuk stel uit Utrecht met hun roots uit Noord Brabant.

Ik was wat vroeg aanwezig en Karin zat nog bij de kapper, waardoor ik even tijd had voor wat details te fotograferen. Nadat Karin binnen kwam is ze meteen in haar jurk gegaan en vlak daarna kwam Wannes haar ophalen. We zijn na de ontmoeting gereden naar Landgoed Marienwaerdt in Beesd waar de gehele dag zou plaatsvinden. Dit grote landgoed heeft meerdere locaties waar je wat kunt doen. De ceremonie werd bijvoorbeeld in een ander pand gehouden dan de receptie en het feest. Nadat we de trouwreportage gemaakt hadden was het tijd voor de ceremonie welke werd vervolgt door het aansnijden van de taart. Heel erg leuk was dat er zo'n 8 verschillende taarten waren die door diverse gasten gemaakt waren. Op die manier had iedereen een steentje bijgedragen aan de taarten. Toen de taart op was hebben de gasten ballonnen opgelaten en gingen we borrelen aan de overkant bij een ander gebouw met uitzicht op prachtige grasvelden. Hier konden we ook meteen groepsfoto's maken en aansluitend konden we aan tafel voor het diner. Intussen heb ik de foto's overgezet en uitgezocht om deze in de feestzaal te laten zien aan de gasten.

Rond 20.30 uur kwamen de eerste gasten binnen en heb ik deze bij binnenkomst op de foto gezet met een zelf gemaakte fotobooth. Tussendoor ben ik ook het feest ingelopen om daar de eerste dans te fotograferen en lekker mee te dansen. Rond 1.30 uur was het feest afgelopen en werd het bruidspaar begeleid door de gasten met sterretjes naar hun taxi. Na een mooie dag was het weer tijd om naar huis te rijden en lekker uit te rusten van deze lange dag.

Karin en Wannes heel veel geluk samen!

Deze bruiloft is mede modelijk gemaakt door:
Locatie + catering - Heerlijkheid Marienwaerdt (Beesd)
Ringen - ringstoconnect (Utrecht)
Band - Major Purple (via Swinging.nl)
Jurk - Van de Wetering (Uden)
Pak - Salvatore Vacerra (Utrecht)
Bloemen - Bloemenmagazijn Johan (Utrecht)
Videozuil - Bruiloftzuil.nl
 

Stefan Segers

Sinds 2008 werkzaam als fotograaf met als specialiteit portretten, families, kinderen en bruiloften.