trouwreportage op Landgoed Staverden met Ingeborg en Martijn

Eind november en midden in de herfst is het moment dat je niet snel verwacht dat het mooi weer is. Vandaag is de grote dan van Ingeborg en Martijn en die hebben onwijs geluk met het weer, ze zon is volop gaan schijnen! In september heb ik de loveshoot buiten met ze gedaan ook met zulk mooi weer maar vandaag was het tijd voor de trouwreportage.

Al vroeg ben ik op weg naar Nunspeet waar Ingeborg bij het huis van haar moeder thuis is om aan te kleden. Een prachtig oud huis midden in een rustig gedeelte. Nadat Ingeborg aangekleed was kwam er een gave nieuwe Jaguar aangereden met Martijn erin. Onderaan de trap heeft Martijn zijn bruidje opgewacht. We zijn meteen daarna door gereden naar Landgoed Staverden voor de fotoshoot. Op dit landgoed werd de gehele dag gevierd.

Op weg naar Staverden hadden we onwijs mooi licht tegen welke door mooie oude bomen met gele blaadjes scheen. Echt een prachtig gezicht en echt zeer geschikt voor de trouwreportage.

Eenmaal aangekomen op het landgoed zijn we even het kasteel in gegaan voor wat foto's maar omdat de zon scheen zijn we vrij snel naar buiten gegaan om daar mooie foto's te maken.

Na de shoot zijn we naar het Koesthuis gereden waar de de ceremonie plaats vond. Na een mooie ceremonie hebben we buiten nog wat groepsfoto's gemaakt de de familie en vrienden. Daarna zijn we met z'n alle naar een schattig klein kerkje verderop het landgoed gelopen waar de kerkelijke inzegening plaatsvond. Als snel werd het donker en na de brasserie voor het walkin diner. Erg leuk dat je bij elke gang ergens anders kon zitten om zo met iedereen lekker te kletsen (en uiteraard foto's maken). Het diner liep wat uit en voor het toetje moesten we naar het kasteel. Daar stond een mooie taart klaar om aangesneden te worden. Inmiddels was het tijd voor de eerste dans en het feest ging meteen los! Dit ging zo door tot het eind. Na een mooie en lange dag ben ik moe en voldaan naar huis gereden.

Ingeborg en Martijn heel veel geluk samen!

 

Stefan Segers

Sinds 2008 werkzaam als fotograaf met als specialiteit portretten, families, kinderen en bruiloften.