bruidsfotografie de Viersprong in 's-Gravenzande met Laurens en Bettiana

Het weekend is weer begonnen en het is weer tijd voor een bruiloft. Vandaag de mooiste dag van Laurens en Bettiana. Heel de week werd er slecht weer voorspeld, maar vanaf het moment dat ik wakker was scheen de zon! Dat beloofd een super dag te worden dus.

Rond 11 uur kwam ik aan bij Bettiana d'r ouders. Het was er een drukke bedoeling. Familie en vrienden waren aanwezig en Bettiana was ondanks de drukte ruim op tijd klaar. Intussen kwam Laurens aan gereden met een mooie witte Kever. Na de ontmoeting zijn we direct op pad gegaan voor de shot. Het bruidspaar wilde een aantal elementen uit hun leven in de shoot terug laten komen. De scooter, het park, het strand waren elementen die met hun te maken heeft. De moeder van de bruid heeft een mooie witte Vespa scooter die we konden gebruiken in het park en we zijn daar eerst heen gegaan om wat foto's te maken. Na het park zijn we naar Kijkduin gegaan om op het strand foto's te maken. Niemand had gedacht dat we dit konden doen maar het was echt top weer en volop zon! Met aardig wat wind zijn we maar gaan schuilen bij Gotcha en hebben we wat foto's gemaakt op de boulevard en het strand. Bettiana is ten huwelijk gevraagd op de boot in Kijkduin, dus die moesten we uiteraard ook nog even op de foto zetten. Na kijkduin zijn we naar een manege gegaan. Het is altijd een droom voor de bruid geweest om met een paard op de foto te gaan met haar huwelijk. Het licht was daar erg mooi en konden we mooi gebruiken met de auto.

Vanuit de shoot zijn we naar de Viersprong gereden in 's-Gravenzande. Ik was daar vorige week ook nog dus dat is voor foto's altijd makkelijk zodat je weer waar het licht goed is. Het bruidspaar is met de auto het terrein op gereden en daar werd buiten een mooie ceremonie gehouden. Na de ceremonie hebben we nog ballonnen opgelaten, champagne gedronken, duiven opgelaten en zijn we na de receptie gaan eten. Omdat het weer mee zat hadden we buiten de BBQ. Heerlijk eten maken die koks daar niet normaal! Tijdens het diner werd er nog een speech door beide moeders gegeven en daarna was het tijd om lekker te gaan dansen. In een erg warme zaal werd de muziek aangezet en duurde het even voor het los kwam. Maar toen er jaren 90 gedraaid werd ging iedereen helemaal los! Heb erg gelachen om de stukjes tussendoor en de gezelligheid op de dansvloer!

Laurens en Bettiana heel veel geluk toegewenst!

Stefan Segers

Sinds 2008 werkzaam als fotograaf met als specialiteit portretten, families, kinderen en bruiloften.