bruidsfotografie Slot Zuylen in Oud-Zuilen met Loes en Jan

Afgelopen vrijdag weer op pad voor een bruiloft. Dit keer iets verder uit mijn regio Zoetermeer. Ik ben naar Utrecht gereden voor de bruiloft van Loes en Jan. Zij zochten een bruidsfotograaf Slot Zuylen en daar kon ik ze zeker bij helpen. Toen ik bij Loes aankwam regende het licht, maar ze hadden voor vandaag mooi weer voorspeld dus dat zal vast goed komen.

Eenmaal binnen aangekomen was Loes al bijna klaar met haar en make-up. Het was al een drukke bedoeling binnen want er was al wat familie binnen. Na de ontmoeting zijn we op pad gegaan voor de fotoshoot. Het bruidspaar had een mooie route uitgestippeld voor de foto's. Ik ben zelf ook niet bekend in Utrecht dus dat was wel makkelijk. Als eerste zijn we naar Slot Zuylen gegaan. Hier gaan ze later ook trouwen maar ze wilde ook nog even wat foto's daar maken. Naast het slot is een mooie tuin en appelgaarde waar prachtig licht doorheen scheen. Ik heb het bruidspaar lekker laten rondlopen en zo als bruidsfotograaf Slot Zuylen hun trouwfoto’s kunnen maken. Intussen was het rond het middaguur en zijn we naar het Julianapark in Utrecht gegaan om te lunchen bij de grote fontein. Een mooie plek in een groot en oud park met vele hoge bomen. Na de lunch in het park zijn we naar de binnenstad van Utrecht gegaan. Naast de Dom toren zit een soort oude kerk waar van die mooie gewelven zijn. Het licht was daar echt fantastisch! Na de Dom toren zijn we naar de binnenstad gegaan om daar eens te kijken wat daar te beleven was. Een heerlijk terrasje leek ons een mooie plek voor wat foto's. Maar ook de grachten in Utrecht waren super om te fotograferen.

Toen we klaar waren en naar de auto toe liepen begon het te regenen, dus we waren net op tijd. We zijn meteen maar door gereden voor bruidsfotografie in Slot Zuylen voor de ceremonie. Gelukkig stopte het weer met regenen en kon het bruidspaar met open dak worden ontvangen bij het slot. Na de ceremonie hadden zijn we champagne gaan drinken aan de buitenzijde van het slot en vervolgens hebben we groepsfoto's gemaakt aan de voorzijde van het slot. Vervolgens zijn we in colonne naar de volgende locatie gegaan 't Wapen van Haarzuilens. Hier werd het diner en feest gegeven.

De taart was door 1 van de daggasten gemaakt en smaakte erg goed! Voor het feest had het bruidspaar de band Lean on Me ingehuurd. Deze 7 koppige band klonk erg muziekaal en had leuke bekende hits. De gasten en het bruidspaar hadden het echt super naar hun zin en stond naast lekker dansen grotendeels heerlijk op de muziek te springen. De sfeer was helemaal super zo. Maar aan zo'n lange dag komt ook weer een einde. Op weg naar huis kon ik heerlijk nagenieten van deze bruiloft.

Jan en Loes, heel veel geluk toegewenst!

Stefan Segers

Sinds 2008 werkzaam als fotograaf met als specialiteit portretten, families, kinderen en bruiloften.