Jorike en Sebastiaan - bruidsfotografie Alfreds in Alphen aan den Rijn

Na veel regen eindelijk weer een mooie dag. De zon was voor vandaag volop voorspeld. Jorike en Sebastiaan treffen het echt en het beloofd een topdag te worden. Ik ben eerst even naar Sebastiaan gereden in Alphen aan den Rijd waar ik bij het aankleden aanwezig kon zijn. Na een bliksembezoek ben ik meteen door gereden naar Woubrugge waar Jorike bij haar ouders thuis zat.

Toen ik daar aankwam was het lekker druk met broers, zussen en andere familie. De make-up was net gedaan en ik kon nog net even de haar styling meepakken. Jorike was op tijd klaar voor Sebastiaan en de daggasten kregen de corsages opgespeld. Om 12 uur kwam Sebastiaan aangereden in een splinter nieuwe witte Peugot 508. Na de ontmoeting zijn we meteen op pad gegaan voor de trouwreportage. Als eerste zijn we naar het centrum van Alphen aan den Rijn gereden naar grand cafe De Zaak. Hier heeft het bruidspaar elkaar leren kennen. Buiten was het lekker weer dus konden we zowel buiten als binnen mooi foto's maken. Daarna zijn we naar park gegaan in Alphen voor de bruidsreportage. Veel groen en mooie hoge bomen zorgde voor perfect licht op deze dag. Iets dat je niet vaak mee maakt en helaas gebeurde is dat de bruidegom in de honden poep had gestaan tijdens de shoot. Dat zijn nou net van die dingen waar je even geen rekening mee houdt. Gelukkig hadden we (nog) champagne om de schoenen mee schoon te maken ;) Omdat we nog tijd over hadden zijn we even naar een brug gereden met wat graffiti om daar wat foto's te maken. Na de shoot zijn de naar restaurant Alfreds gereden waar de ceremonie en de rest van de dag zou plaatsvinden. Er stonden veel mensen al te wachten buiten toen ik aankwam. Alfreds is een restaurant gelegen in een park. Echt een super locatie en staat daarnaast bekend om zijn goede eten. De ceremonie verliep lekker en het kleine neef je Mylan van 1 jaar bracht netjes de ringen. Na de ceremonie was er tijd voor felicitaties en een kleine receptie. Daarna werd de taart aangesneden. We hadden ook nog even tijd om buiten wat groepsfoto's te maken. Net naast het pand was een park met grote hoge bomen welke voor mooi zacht licht zorgde, perfect voor de groepfoto's dus.

Rond 18.00 uur gingen we met z'n alle aan tafel voor het diner. Er stond een hele lange tafel voor zo'n 30 man klaar. Heel mooi gedekt, maar daarnaast was het eten ook echt heel erg lekker. Na een goed gevulde buik zij we naar de feestzaal gegaan waar eerst een diapresentatie werd gegeven en de beste vriendin Marcella (tevens 1 van de ceremonie meesters) ging zingen voor het bruidspaar. Na een emotionele presentatie was het tijd om de voeten van de vloer te laten gaan en lekker te dansen. De eerste dans van het bruidspaar was leuk in elkaar gezet mixje welke eindigde in stevige Hardstyle. Veel vrienden op het feest kennen elkaar van het stappen en zijn allemaal wel in voor een (hard) feestje. De dansvloer was ook vanaf het begin tot het einde helemaal vol! Na een super leuke dag was het weer tijd om naar huis te gaan met een voldaan gevoel.

Jorike en Sebastiaan heel veel geluk samen!

Stefan Segers

Sinds 2008 werkzaam als fotograaf met als specialiteit portretten, families, kinderen en bruiloften.