trouwreportage in de Prinsenhof Delft met Anouk en Edgar

Na regen komt zonneschijn zeggen ze wel eens, maar vandaag was dat meer dan waar. Mooie lucht met hier en daar wat wolken en een prima temperatuur van rond de 19 graden. De perfecte ingrediënten voor de bruiloft van Anouk en Edgar. Afgelopen zaterdag was hun grote dag aangebroken.

Als eerste ben ik naar Edgar gegaan die bij zijn ouderlijke huis thuis was. Daar waren een aantal vrienden en zijn moeder aanwezig. Edgar kwam net uit de douche dus hij ging zich rustig aankleden. Kort daarna ben ik vertrokken naar het huis van Anouk en Edgar (was niet ver daar vandaan) en heb daar op Anouk gewacht die net van de kapper aan kwam. Meteen daarna is ze de make-up in gegaan om zich klaar te maken voor de ontmoeting met Edgar. Ook dochter Neomi was lekker aan het tutten met haar tante en werd aangekleed als een prinses.

Edgar was inmiddels aangekomen en wachtte in de woonkamer op Anouk en dochter Neomi voor de ontmoeting. Na de ontmoeting zijn we gaan rijden naar stadhuis Leidschendam. Een mooie trouwlocatie (ben er zelf ook getrouwd!) waar het bruidspaar aan gereden kwam in de Kever cabrio. De ceremonie liep lekker en toen het moment daar was werd het iets anders dan gebruikelijk. Beide moeders mochten het bruidspaar trouwen waarna het officieel gesloten werd door de trouwambtenaar. Erg leuk om te zien! Het het koninklijke moment op het balkon en het feestelijke onthaal op de trap hebben we wat groepsfoto's gemaakt en zijn we met de 2 kinderen van het bruidspaar voor het stadhuis even op de foto gegaan. De kleinste kon daarna mooi even slapen en zo konden wij op pad voor de fotoshoot.

De shoot stond gepland in Delft en we zijn gestart in het Prinsenhof. De zon kwam mooi overal tussendoor en gaf echt prachtig licht. Via de prinsenhof zijn we naar de scheve Jan en de markt gegaan. Na het centrum van Delft zijn we naar de Oostpoort gegaan waar we de standaard kiekjes gemaakt hebben, maar toen zagen we voor de Oostpoort een schommel. Edgar sprong er meteen op en dat gaf een hilarisch moment. Vanaf de Oostpoort zijn we naar de Delftse Hout gereden om nog wat foto's met de auto, champagne en de omgeving te maken. Alles stond mooi in bloei en de blaadjes waren mooi groen. Precies volgens de planning zijn we daarna weer door gereden naar de eind locatite, de Brasserij in Delft. Daar hebben we nog even de taart aangesneden en wat groepsfoto's gemaakt en toen zat het er voor mij al weer op. Dit was echt een heerlijke dag met leuke mensen en super weer! Anouk en Edgar, van harte gefeliciteerd!

Stefan Segers

Sinds 2008 werkzaam als fotograaf met als specialiteit portretten, families, kinderen en bruiloften.